Pre start udsalg hos Nelly.com allerede nu mandag før alle andre! Få min kode lige her <3

SE MIT NYE HÅR LIGE HER. #Djarling #Metode #Cph

I fredags tog jeg ind hos www.djarling.com og fik sat mine langt ventede extensions på med flette metoden, ih hvor var det godt. Det var så hyggeligt inde i salonen og jeg sad med lækker grøn te + mandler og pigerne var så søde derinde som altid! Jeg ventede spændt på vi var færdige, efter 2 timer kunne jeg svinge med håret frem og tilbage og endelig tage min hånd igennem de lange lyse lokker. Jeg vil vise jer lidt billeder af salonen + det færdige resultat af mit hår lige her.

IMG_1757IMG_1761IMG_1766IMG_1765IMG_1771IMG_1773IMG_1784Som i nok kan se på før og efter billederne er mit hår desværre blevet møg smadret, så jeg er så glad for der er den opfindelse med exstensions, for jeg tror jeg ville føle mig SÅ nøgen uden mit lange hår.

Jeg er en glad pige med mit nye lækre hår 😉

Amalie Szigethy <3

Sponsoreret indlæg<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pre start udsalg hos Nelly.com allerede nu mandag før alle andre! Få min kode lige her <3