SE MIT NYE HÅR LIGE HER. #Djarling #Metode #Cph

Se mig teste min intelligens på DR2 på lørdag.

IMG_5570
Hej venner. Ja så blev det endelig juni, og på lørdag sendes DR2 Tema om intelligens, hvor jeg er hovedpersonen. Igennem en hel time går jeg på jagt efter sandheden om, hvad intelligens egentlig er, og om de meget intelligente er lykkeligere end dem, der ikke har så høj en intelligenskvotient.

Jeg har glædet mig meget til udsendelsen, da i vil se mig fra mine mest personlige sider. Jeg er blandt andet til sessionsprøven, hvor jeg får testet, om jeg er klog nok til forsvaret, og jeg besøger den ret pædagogiske psykolog Ole, der tester mig på kryds og tværs. Vi tager også tilbage til min gamle folkeskole, hvor jeg møder min tidligere klasselærer for at høre ham, hvad jeg var god og dårlig til i skolen. Jeg interviewer eksperter og forskellige kloge mennesker, og spørger dem om, hvad der skal til for at få et godt liv. I får også lov til at se optagelser fra da jeg var barn, og til sidst, men ikke mindst, mødes jeg med et af mine største idoler Sofie Lassen Kahlke!!

Endelig får jeg mulighed for at vise alle jer og danskerne derude, hvem jeg i virkeligheden er. Mange har holdninger om mig på grund af mine sprogblomster fra tidligere tv programmer, og mange undre sig sikkert hvorfor jeg har valgt at deltage i dette program, men for mig er det et vigtig budskab at vi alle sammen er intelligente på hver vores måde! PÅ lørdag kl. 20.00 på DR2 får jeg endelig vist, hvad der er vigtigst for, at man kan få et godt og lykkeligt liv. For lykkelig, det er jeg.

Jeg håber, i alle sammen vil se med på lørdag, og jeg glæder mig til at høre, hvad i synes om programmet 🙂

Håber i glæder jer ligeså meget som mig <3

Kærlig hilsen Amalie Szigethy :-*

10 kommentarer

 • amalieszigethy

  Hej Lene.
  Tak for din besked!! Det værdsætter jeg.

  Kh Amalie Szigethy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalieszigethy

  Hej Jesper.

  Tusinde tak for din besked!
  Jeg er så glad for det ros jeg får fra så venlige mennesker som dig, det betyder mere end hvad man umiddelbart tror, så du skal have 1000 gange tak, og jeg håber forsat du vil følge mig!

  Knus Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalieszigethy

  Hej!
  Først og fremmest mange tak for din besked! Wow jeg bliver så glad og taknemmelig når folk som dig tør skrive sådanne ting til mig.
  Tak, tak og tak!
  Håber da du vil følge med fremover 😉

  Kærlig hilsen Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Amalie
  Jeg har lige set programmet på DR2, da jeg selv har en IQ over gennemsnittet og ofte bliver mødt af folk som set op til mig af den grund, hvilket jeg ikke selv mener, at folk bør. Jeg er nemlig bevidst om de mange forskellige intelligenser og synes, det er en skam, at folk altid kun fokusere på IQ.
  Jeg har ikke set Paradise eller andre TV-programmer, hvor du har deltaget, men har set dig på steder som Aftensshowet og ligenede. Selvfølgelig siger du nogle vendinger mm. forkert, men det er jo ikke, fordi man ikke kan forstå, hvad du mener. Jeg mener du er intelligent på det område, at mærke efter i dig selv og tro på dig selv og være dig selv – og det mener jeg er meget vigtige egenskaber at have. Men det er selvfølgelig ikke det som mange fokusere på… Desværre.
  Jeg har aldrig set dig som ‘dum’.
  Jeg tror det er vigtigt at have folk som dig i verden, der tør være sig selv og stå ved sig selv, for noget jeg lægger meget vægt på er, at man skal være tro mod sig selv og være sit autentiske selv.
  – Så dette ville jeg lige fortælle dig. Jeg læser normalt ikke din blog eller nogle andres for den sags skyld, men tænkte bare lige, at jeg ville fortælle dig det. 😉
  Sejt, at du lavede programmet og dejligt at se et ærligt menneske, der var sig selv (dig). :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Kære Amalie,
  Jeg hørte dig første gang rigtigt i Mennesker & Medier på P1, hvor du blev interviewet af Lasse Jensen, og har siden været en lille smule fan af dig, trods min fødselsdato engang i 1974….
  Jeg bliver gang på gang både glad og bekymret, når man kommer ind under huden på dig, for du virker så sårbar, trods den gode tøjstil, smilene, venligheden, dine kønne øjne og de søde ord fra omgivelserne.
  Blev selv drillet meget som barn. Var meget usikker på mig selv i mange år, og kan stadig møde modstand/udfordringer i sociale sammenhænge, men jeg kæmper, så dét KAN lade sig gøre!
  Du har mange ting at byde på, og jeg er sikker på, at du kan drive det til noget stort, hvadenten du vælger at synge, uddanne dig indenfor feks HR eller hvad der ellers kunne fange din interesse.

  De bedste hilsener,
  Jesper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lene jespersen

  Kære Amalie. Du var fantastisk i aftenens program. Jeg elsker denne side af dig. Og helt ærligt – jeg er normalt ikke din største fan. Faktisk blev jeg vildt overrasket over resultatet af din iq-test – troede du som vi andre lå midt i det hele, men havde været “offer” for redigering og promovering. Ønsker dig alt det bedste. Hugz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalieszigethy

  Kære Julie.
  Tak for din besked! Jeg vil prøve at se om jeg kan ligge udsendelsen op på min youtube kanal så man kan se det via den, ellers så tror jeg det bliver lagt på nettet et sted!

  Knus Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kære Amalie, ved du om der kommer genudsendelse og om afsnittet bliver muligt at se på nettet? Jeg elsker at se dig på tv, og følger med i alt du laver! Så jeg vil super gerne se udsendelsen, men har desværre ikke mulighed for at set det i fjernsynet lørdag…. Knus julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalieszigethy

  Kære Malene.
  Først og fremmest skal du have tusinde tak for din besked- Jeg bliver så glad i låget når jeg får søde rosende beskeder omkring mit brand, så tusinde tak! Jeg ønsker dig en rigtig dejlig sommer og håber forsat du vil følge mig.

  Knus Amalie Szigethy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Kære Amalie, jeg er en “gammel” tøs på 36. Jeg syntes du er så sød og underholdende, og så har du rigtig meget selv ironi….dette er så fedt at du i så ung en alder formår at have det, hvor andre unge piger har alt for travlt med at lægge låg på sig selv.
  Jeg håber at du er lykkelig og at livet vil behandle dig godt:)
  Kh Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE MIT NYE HÅR LIGE HER. #Djarling #Metode #Cph