Se mig teste min intelligens på DR2 på lørdag.

Vi ses i drømmeland!! ZzZz DreamZebra!

Hey folkens!

Endelig fik jeg min www.dreamzebra.com bragt helt hjem foran min dørmåtte. Hvor luksus er det lige?! Jeg har haft problemer med min nakke og ryg gennem længere tid, og da jeg aldrig rigtig har brugt tiden og pengene på en ordentlig madras tænkte jeg at tiden var inde til at investere i noget ordentlig! I kan se i min video hvordan det var for mig at pakke den ud, og hvordan det hele endte længere nede! Hihi.

Nu har jeg ligget at sovet i den et par døgn og må indrømme det er så lækkert, det er lidt ligesom når man er på hotel og man bare ligger i drømmeland og man ikke vil ud af sengen. Man føler man synker helt ned i den, og ens krop former sig efter den. Åh hvor jeg allerede elsker min nye madras. :p

Info om DreamZebra madrassen

Den sælges kun over nettet, og bliver bragt lige til din dør. Den sendes desuden i en vakuum pakke, så den ikke fylder lige så meget som en normal madras.

HVIS man ikke er vild med den af en eller anden årsag, kan man inde for 40 dage, returnere den og få alle dine penge tilbage, helt uden problemer.

Madrasserne kan fåes i disse størrelser:

120x200x25,4 cm
140x200x25,4 cm
160x200x25,4 cm
180x200x25,4 cm

Skal du have en DreamZebra madras? Få din rabat igennem mig!

Igennem min rabatkode som hedder: AMALIEDREAM kan du få 400 kr rabat pr madras du køber.

Held og lykke.

Amalie Szigethy <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mig teste min intelligens på DR2 på lørdag.