Vi ses i drømmeland!! ZzZz DreamZebra!

Vi ses i drømmeland! – DreamZebra

 

 

 

 

Hey folkens!

Endelig fik jeg min  www.dreamzebra.com  bragt helt hjem foran min dørmåtte. Hvor luksus er det lige?! Jeg har haft problemer med min nakke og ryg gennem længere tid, og da jeg aldrig rigtig har brugt tiden og pengene på en ordentlig madras tænkte jeg at tiden var inde til at investere i noget ordentlig! I kan se i min video hvordan det var for mig at pakke den ud, og hvordan det hele endte.. Hæhæ

Nu har jeg ligget at sovet i den et par døgn og må indrømme det er så lækkert, det er lidt ligesom når man er på hotel og man bare ligger i drømmeland og man ikke vil ud af sengen. Man føler man synker helt ned i den, og ens krop former sig efter den. Åh hvor jeg allerede elsker min nye madras. :p

Info om DreamZebra madrassen

Den sælges kun over nettet, og bliver bragt lige til din dør. Den sendes desuden i en vakuum pakke, så den ikke fylder lige så meget som en normal madras.

HVIS man ikke er vild med den af en eller anden årsag,  kan man inde for 40 dage, returnere den og få alle dine penge tilbage, helt uden problemer.

Madrasserne kan fåes i disse størrelser:

120x200x25,4 cm
140x200x25,4 cm
160x200x25,4 cm
180x200x25,4 cm

Skal du have en DreamZebra madras? Få din rabat igennem mig!

Igennem min rabatkode som hedder: AMALIEDREAM kan du få 400 kr rabat pr madras du køber.

Held og lykke.

Amalie Szigethy <3

2 kommentarer

 • amalieszigethy

  Tak den er SÅ lækker, jeg sover som en prinsesse hver nat! Hæhæ
  Jeg har købt mit lagn i ILVA.

  KH Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Ser lækker ud madrassen.
  Det der lagen, der går ned til gulvet, hvor er det fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ses i drømmeland!! ZzZz DreamZebra!