Så er min første youtube video oppe- se her hvordan jeg ligger min make up!

WOW, jeg er overvældet! Super respons på DR2 tema lørdag ” er du dum eller hvad” tusinde tak, og læs min ros fra folk her.

Kære alle virkelig skønne mennesker som sidder og læser med min på min blog!

Først og fremmest så TUSINDE tak for alle jeres beskeder og respons på showet der blev vist på DR2 tema  ” er du dum eller hvad ” hvor jeg var hovedpersonen. Jeg vil gerne sige jeg har haft blandet følelser omkring programmet og hvordan folk ville reagere, men nu sidder jeg dagen efter ( idag ) og bliver rigtig glad og stolt af mig selv, og ikke mindst min udvikling. Er stolt af jeg turde stille op, jeg er stolt af jeg turde udfordrer mig selv på den måde jeg gjorde i programmet, og ikke minst sagde ja til at deltage i alle de test og ting tv produktionen spurgte om jeg kunne have lyst til i programmet. Selvfølgelige har man altid nogen betingelser og meninger,  holdninger når man deltager på TV men i dette program valgte jeg at stole på produktionen og meningen med alle de ting jeg skulle, og nu forstår jeg det! – Har ikke på et tidspunkt tvivlet på  de mennesker som sad bag, jeg vidste fra start de ville sætte mig i et godt lys og få et andet syn på hvem jeg er, og hvad intelligens egentlig er, og thank god for jeg sagde ja, og jeg fik lov til at være så heldig at være den pige der fik sagt det ud i Danmark Jeg er en meget målrettet pige og ved hvad jeg vil i livet, jeg har drømme, jeg har følelser og er ligesom mange andre 23 årige piger. Tak fordi i læste med, og TAK for alle jeres søde beskeder jeg har fået i forbindelse med tv programmet, det betyder virkelig mere end hvad man umiddelbart ville tro, tak tak og tak.

IMG_5797forbindelsen med ” Er du dum eller hvad ” har pressen skrevet meget om min deltagelse og der er ikke blevet skrevet noget som jeg ikke selv har udtalt, det synes jeg har været super cool. Min mor købte BT igår hvor jeg havde 2 sider inde i avisen med et interview jeg lavede sidste uge. Jeg har taget et billede af det og vil gerne indsætte hele interviewet herinde på min blog, da det er ret personlige ting som står og som jeg tror jer der følger mig ville finde interessant at læse.

INTERVIEW AMALIE SZIGETHY BT ( BERLINSKE )

Da jeg var barn, var jeg misundelig på de andre børn måtte lege længere udenfor end mig. Jeg skulle altid være hjemme klokken halv syv, og efter aftensmad måtte jeg ikke gå ud. Men senere, da jeg var 14, gik jeg i byen uden tilladelse. Jeg havde værelset i kælderen og kunne jeg snige mig ud af vinduet og kom jeg hjem igen ved halv fire tiden, så jeg lige kunne nå at sove inden jeg skulle i skole. Jeg gik i byen i Helsingør og Lyngby, og da jeg blev 15 var det i København. Jeg har altid set ældre ud, end jeg var og jeg syntes ikke jeg oplevede nogle farlige episoder dengang – jeg passede på mig selv og var sammen med nogle fyre, som var flere år ældre.

Jeg er tit meget bange for når jeg at få en flaske i hovedet eller at nogen skal slå mig eller være onde ved mig, fysisk. For det har jeg prøvet at nogen kastede en flaske på mig. Eller hvis nogen er ondskabsfuld. Men jeg har ikke den store frygt generelt, jeg frygter mest, jeg spilder min tid, når jeg ikke laver noget.

En person, der har grund til at være skuffet over mig er det skulle nok være min mor, jeg har snakket grimt til hende og været ondskabsfuld og taget hendes ting, Så hun har grund til at være skuffet, men det vil hun aldrig være, for jeg er hendes barn.

Når jeg selv skal have barn vil jeg helst have en søn til at starte med, jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det ville gå, hvis jeg fik en pige, for så ville hun automatisk blive som mig. Det ved jeg bare.

Det gør mig glad når andre er glade, og når dem jeg holder af, er glade. Det gør mig også glad, når jeg kan glæde andre. Kærlighed gør mig glad. Forelskelse kan dog gå begge veje, det kan nok så godt, men hold kæft, hvor kan det også være irriterende.

Jeg burde sige undskyld til nej, jeg har sagt undskyld, det gør jeg af mig selv. Jeg siger f.eks. undskyld, hvis jeg har været fuld på en bytur og har gjort noget dumt. Når jeg drikker alkohol bliver jeg meget vild og anderledes, som et andet menneske. Nogengange bliver jeg et bedre menneske, andre gange er jeg helt væk og gør besynderlige ting.

Fordi jeg er kendt for at være dum blev jeg kontaktet af DR2 for et halvt år siden, og de spurgte om jeg ville være med i et program. Det er et program, der handler om, at vi alle er intelligente på hver vores måde, og jeg vil gerne være rollemodel, fordi jeg har ry for at være dum. Det er forkert at nogen rakker ned på andre, fordi de ikke kan læse eller skrive. Det er meget forkert. Programmet hedder Er du dum eller hvad.

Jeg havde aldrig troet at jeg skulle være ansigt på DR2, i programmet tester jeg andre folk for at høre, hvad de synes om mig, og jeg snakker med en psykolog, som tester mig i forskellige genrer af intelligenser. Jeg taler med min gamle klasselærer om, hvordan jeg var i skoletiden. Jeg er jo et glad og lykkeligt menneske, selvom jeg ikke har fået høje karakterer. I programmet lørdag på DR2 ser man hvor min IQ ligger – og den vil jeg ikke afsløre her.

Jeg bliver rasende når jeg ikke får min vilje – det kan jeg ikke li. Og når jeg ikke får den opmærksomhed, jeg gerne vil ha’. Jeg er jo løve i stjernetegn, det siger noget om, hvordan jeg er. Jeg bliver irriteret, hvis fyrene ikke kigger efter mig. Jeg er jo lidt en lille prinsessepige uden at være en ond person. Jeg kan godt li, når andre folk de snakker og kigger efter mig.

Jeg fortryder at jeg aldrig har  sparet mine penge op. Jeg har brugt mine penge på livet – har nydt livet. Nu har jeg også lært en del om penge og betaler skat.

Alle danskere ville blive lidt gladere hvis man koncenterede sig mere om sig selv end andre, det har vi behov for. Jeg synes det er dumt, at nogen har så travlt med at kritisere andre, de skulle hellere selv koncentre sig om deres eget liv. Der burde være mere frihed.

Mænd er usexede når  de tror, de er sexede. Jeg kan li’ charmerende drenge, og de må gerne være bevidste om, at de er det. Men de kommer længst med også at være ydmyge, også selvom de er pisselækre. Jeg har det sådan med mænd, at det er ikke til at forudsige, hvad jeg falder for. Det kan være en type, der kigger sig selv i spejlet hele dagen – eller måske en, der ligner en bibliotekar.

Jeg tuder når jeg ser Titanic, Pearl Harbour og The Notebook. Engang var jeg på vej til Los Angeles og i flyet så jeg filmen notebook, om en gammel dame, der har fået Alzheimer og jeg tudbrølede, jeg kunne ikke stoppe med at græde. Og jeg sad ved siden af et par, jeg tør ikke tænke på, hvad de har tænkt om mig.

Det er upassende når  folk ikke har nogen situationsfornemmelse, når folk de bare kommer over til én eller sidder og tager billeder af én i et tog eller en bus, det er meget upassende. Når det sker, kan jeg jo ikke gøre så meget andet end bare at sidde som en løve i et bur. Jeg gør ikke så meget andet end at blive irriteret.

Det er bestemt ikke feminint  når piger bøvser eller prutter. Det er også ucharmerende, når piger bander eller snakker drengerøvsagtigt.

Det bedste råd, jeg kan give til en pige på 16 år er … pas på dig selv, følg dine drømme, tag dig ikke af, hvad andre siger. Alle er gode nok og lige smukke. Alle har et hjerte og der er ikke nogen, der er bedre end andre.

426804_111032299021995_1057960391_n

Tak fordi i læste med<3

Amalie Szigethy <3

6 kommentarer

 • Mette

  Kære Amalie, har lige set dit program “er du dum eller hva'”, og hvor er du modig at du viser hvem du er, og at du tør leve som du vil uden at lade andre bestemme din livsglæde. Samtidig udviser du en positiv og åben tilgang til andres måde at leve på. Hatten af for det! Vi er mange der kan lære af dig. Jeg liker dig fra nu af

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Mette.

   Tusinde tak, det betyder mere end hvad man umiddelbart tror, det er så dejligt at få oprigtig ros!!! Tak, tak og tak 🙂 Ønsker dig en dejlig sommer <3

   Amalie :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liss Toft Lauridsen

  Respekt kære Amalie, du er bare så sej, at du lod dig teste, du er så super skøn❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Liss.

   Hvor er du sød. Mange tak, det varmer du synes det!
   Ønsker dig en dejlig sommer <3
   Kh Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella

  Hej Amalie!! Jeg er 22 år og jeg har været fan siden Amalies Verden og jeg elsker dig og dine sjove quotes – du er simpelthen bare så dejlig!!

  Masser af kys og kram fra kolde Grønland

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Bella.

   Tusinde tak skal du have, det gør mig glad!
   Håber du får en dejlig aften 🙂

   Knus Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er min første youtube video oppe- se her hvordan jeg ligger min make up!