Av av av! Intelligens ( DR2 TEMA ) blev det mest sete i år!

SANKT HANS 2015.

Hi every beautiful people out there!

Idag er det sankt hans! What? Det er så underligt at det allerede er et år siden jeg sad i LA og min mor sendte billeder af min store familie oppe ved bålet i Hørsholm ( og at jeg faktisk savnede dem helt vildt og havde hjemve ) Nu er det præcis et år siden og jeg skal for første gang i 3 år holde Sankt Hans med min familie, endelig! Glæder mig rigtig meget. Kan huske da jeg var lille var det altid den bedste dag på sommeren fordi vi skulle se heksen flyve op i himlen, jeg troede dengang meget på det. Vi plejede altid at bade nede på Rungsted havn fordi det var så varmt, ja det kan man jo ikke ligefrem sige det er nu. Er så ked af at vejret ikke er med os denne sommer, men de ”kloge” siger at vi får hedebølge i august og september, så sommeren kommer altså, den kommer bare først sent, det gør hellere ikke noget, for jeg fylder 24 år i august, faktisk til dem der ikke ved det er min fødselsdagsdato 21/08-91 så hvis vi kunne få hedebølge på min fødseldag ville ikke gøre noget, det jo dejligt med sol og sommer!

Dette er en skøn dag på året, og vi danskere fejre jo Sankt Hans så jeg vil ønske alle jer som sidder derude og læser med en dejlig aften med familien eller vennerne, og tillykke til alle de smukke studenter derude!

10600549_357203811071508_7542022543369237649_n10557454_357204124404810_4267556508494152293_n10547537_357203917738164_1541362796570058136_n10568907_357204751071414_4068642909591719738_nBillederne er taget i Californien sidste år på Santa Monica Beach.

Amalie Szigethy 

6 kommentarer

 • Hey Amalie… Har du aldrig virkelig hadet nogen eller været vred på en x. Fx Peter da han virkelig var slem… Det kan alle mænd jo være? Mit spørgsmål til dig er: Hvad gør du ved dine følelser, når du virkelig er gal? Går du amok eller er du mere zen-typen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Lars.

   Jo selvfølgelige har jeg det! Men på et tidspunkt bliver man nød til at tilgive, for hvis man ikke kan tilgive kan man hellere ikke selv komme videre. Jeg har arbejdet rigtig meget på at blive bedre, og ikke blive sur eller skuffet generelt hvis folk skuffer mig, og det en meget befriende følelse, for hvis man først kender sig selv så der ingen som kan træde på dig.

   Kh Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Hej Amalie,
  Den brune cardigan du havde på til Sankt hans, hvor er den fra?

  Mvh. Sasha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Sasha.

   Den er fra mit nye brand jeg er inden over, mærket hedder LOFTSTROMDK, men hold øje med min blog for snart kommer der billeder og information omkring det hele 😉
   Kh Amalie <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Amalie 🙂
  Du nævner tit LA og dit liv derovre, har prøvet at søge lidt på din blog om du har skrevet nogen indlæg om det, men jeg kan ikke rigtig finde nogen, så jeg ville egentlig bare efterspørge nogen indlæg om hvad du lavede i LA og hvilke mennesker du mødte og hvordan insider livet fungere derovre osv
  Knus Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Ida.
   Hvis man googler mit navn og LA så vil der komme en masse artikler op og hvad jeg egentlig har lavet derovre! Men jeg går primært til Castings og har deltaget i et amerikansk TV som hedder The millionare Matchmaker, så har jeg lavet musik derovre, og generelt fået et kæmpe netværk! Plejer altid at være derovre i sommer perioden, så savner det helt vildt!

   Kh Amalie <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av av av! Intelligens ( DR2 TEMA ) blev det mest sete i år!