SANKT HANS 2015.

Hør mig i radioen idag!

Ja det kommer sikkert ikke som nogen overraskelse at jeg skal i radioen angående programmet ” er du dum eller hvad” og svare på nogen spørsmål! Det er også helt okay, for jeg er super glad for der har været så meget respons på et program jeg ikke engang vidste ville blive så populært og set af så mange danskere!

Radioen består idag af, Nikolaj Vraa, Elisa Lykke og Amalie Szigethy ( mig selv ) 😀 Håber i vil lytte med, er sikker på det bliver herre sjovt og interessant! Jeg rejser til Italien imorgen tidlig og det bliver SÅ dejligt, adios Danmark!

LYT MED I RADIOEN IDAG KL. 13:05 

– eller  genudsendelsen søndag kl.10.05  på  Radio24syv – Det, Vi Taler Om.

IMG_6003IMG_6002

Amalie Szigethy :-*

2 kommentarer

 • Iben

  Kære Amalie.

  Jeg har netop i dag, set udsendelsen på DR2; ‘Er du dum eller hvad?’.

  Selvom jeg aldrig har set Paradise Hotel, har vi fulgt dig lidt, når du har været i medierne, fordi du har gået i skole med et af mine børn.
  Jeg har altid syntes, at du virker som en rigtig sød pige; dejlig oprigtig og ærlig. Et menneske med stor empati (og vidunderligt humør)
  Du er ufattelig modig, og det mod, er der ikke mange der er i besiddelse af.

  Vær altid dig selv, for du er super sej – en skøn pige 🙂

  Kærlige hilsner

  Iben

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Iben.

   Tak for din besked, og tak for tiden at skrive dette til mig, det betyder meget mere end hvad folk tror, jeg bliver så glad når jeg får bedskeder med ros, så tusinde tak skal du have.

   Ønsker dig en god sommer.
   Kh Amalie :-)))

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SANKT HANS 2015.