Det er sommer, det er sol og det er søndag....

Idag har jeg bestået min teoriprøve!

Er der noget mere irriterende end at dumpe flere gange?! Da jeg fyldte 18 år fik jeg som så mange andre et kørekort af mine forældre, og jeg var så ung jeg ikke gad tage det, også skulle jeg lave Paradise Hotel også kom jeg helt fra det- MEN da jeg kom hjem igen fik jeg lov til at tage min teori prøve alligevel da jeg allerede havde haft mine køretimer inden afrejse til Mexico, jeg dumpede så med 6 fejl og kan huske jeg boede i Sverige på det tidspunkt, så jeg gad ikke tage det igen. ( Typisk mig )

4 år efter 

– Sad jeg efter jul og nytår og bestemte mig for at tiden var inde til at tage kørekortet, så jeg ringede til Birkerød køreskole og gik så igang med mine teoritimer og begyndte at komme ud at køre, juhu det var sjovt kan jeg huske. Næsten et halv år senere sidder jeg idag og skriver dette med glæde at jeg endelig bestod efter 3 gange jeg dumpede til teoriprøven.

Uh jeg synes det var nederen at jeg skulle dumpe så mange gange, specielt fordi jeg var SÅ sikker på jeg nok skulle bestå.

Idag da jeg kom op til min prøve fik jeg en masse billeder jeg skulle svare på, og de billeder havde jeg aldrig set før ( nogen gange kan man være heldig at øve de billeder som man også ser til selve teoriprøven hos politiet )  inden man går op. Så ja, jeg gik sgu i panik og var rigtig nervøs, og det sker ikke så tit! Kan huske jeg tænkte ” hvis jeg dumper igen gider jeg ikke” og da jeg fik mine svar og manden sagde ”du har bestået” sagde jeg ” hvad?” jeg troede jeg dumpede, men heldigvis ikk, så jeg blev faktisk rigtig glædeligt overrasket og fik det vildeste adrenalin kick- det var nice 😉

IMG_6826Så gik jeg hjem og tog lidt læbestift på og hørte musik i haven og tog neglelak på og hyggede mig med mine hunde for at fejre det. Stille og roligt men hyggeligt for en stund.

Sov dejlig alle sammen og må solen blive ved med at være i dagens Danmark. Amen!!

Knus Amalie

1 kommentar

  • Mia

    Kunne være fedt hvis du lavede et indlæg om hvilket makeup du bruger, og nogle makeup tips og sådan 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er sommer, det er sol og det er søndag....