UDSALGS #KJOLER lige her til billige penge <3

JEG ER STRANDET I POLEN! Help!

Hej alle sammen!

Gæt lige hvor jeg er, jeg er i Warszawa i Polen! Ja grunden til at jeg er her fordi jeg skulle have en mellemlanding imellem Budapest og Warszawa men nu er mit fly forsinket og skal sidde her 2 timer mere, har allerede brugt omkring 1 time her. Lige nu sidder jeg faktisk på en hyggelig cafe og skriver dette indlæg. Noget jeg altid undrer mig over er, at det altid kommer ud for mig, altså enten så glemmer jeg mit fly, eller så kommer jeg for sent ( ligesom idag i Budapest fordi jeg troede jeg skulle til en anden gate ) Altså, jeg glemmer aldrig dengang hvor de råbte mit navn op i hele Lufthavnen i København ” Amalie Spegity, kom til gate 4A, Amalie Spegiiityh kom til gate 4A” Ja altså først og fremmest så hedder det Szigethy og puha, jeg løb så meget jeg kunne, og hvis jeg ikke skaber meget opmærksomhed i forvejen kan jeg da love jeg fik det i hele lufthavnen den dag. Når det så er sagt, kan jeg godt lide at rejse, jeg synes det er vildt hyggeligt, og elsker at rejse alene. Jeg skulle sige farvel til min far og farmor ude i Budapest, det var så sødt, de var så nervøse på den gode kærlige måde, men jeg glædede mig egentlig bare til at sidde for mig selv og nyde alle de nye sanser og oplevelser, og kigge på mennesker. Det egentlig mærkeligt ik? JEG ELSKER AT KIGGE PÅ ANDRE mennesker, både drenge og piger. Jeg elsker det, specielt med nye indtryk, det er fedt.

IMG_7254Nå men jeg har lige spist en burger, hold kæft jeg burde skamme mig! Har simpelhent spist så usundt alle disse 10 dage jeg har været væk, har hellere ikke trænet, og har sagt ja tak til vin og drinks som om det var grønsager og kylling- jeg har det ikke godt når jeg tænker på det!! ÅH- men synes også det svært, fordi jeg kan ikke tillade mig at sige nej når min familie spiser Ungarnsk mad- altså nogen ville ryste på hovedet af mig, men jeg har min opdragelse, så jeg har valgt at bare læne mig tilbage og nydt 10 dages ferie fra ALT, tanker, følelser, væk fra hverdagen og ikke minst det dårlige vejr i Danmark, det har været fantastisk, så jeg tager det som positivt – og har givet mig selv lov til det, færdig bum, så kan folk snakke og sige hvad de vil.

JEG GLÆDER MIG til at vise jer billeder af min tur!!

Knus og kys Amalie <3

6 kommentarer

 • Sofia

  Hvor er din kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Sofia.
   Den er købt i Ungarn, og kan ikke engang hos butikken, tror det var et marked, så den kan nok ikke findes 🙁

   Kærlig hilsen Amalie Szigethy

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  Du skal da ikke være ked, at du spiser lidt usundt og får noget godt at drikke. Det må du godt unde dig selv 🙂 Det skal man gøre, når man er på ferie. Nyd din ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bente

  Føj.der er mange billeder hvor du ligner pernille nygaard. Hun er måske dit nye forbillede. Ja i har jo lige mange brikker at rykke rundt med. Hmm jo en ting der skiller jer ad er at du aldrig bliver mor for ingen gider at have børn med dig kun. Et hurtig og billig knald er det tættest du kommer på en mand

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • pernille

   Bente, hvorfor læser du overhovedet med??
   Er sikker på Amalie kan få alt det hun sætter sig for! – måske er det dig der ikke kan!

   Kender det med efternavnet, min far er ungarner og har hans efternavn, dog efter jeg ungarn, elsker de varme mennesker som tager en til sig (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • bente

   Hmm pernille jeg mangler ikke noget. 2 dejlige børn, en mand, højtuddannet, hus og kan blive ved. Det en skam hun er blevet som hun er. Det er steget til hoved det hele. Kunne lide hende før men nu

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDSALGS #KJOLER lige her til billige penge <3