IF YOU TELL THE TRUTH

JEG HOLDTE FOREDRAG FOR MENSA.

Hej!

Igår kom dagen hvor jeg skulle møde ind på et ”job” jeg blev booket til, faktisk da jeg var i Italien fik jeg en mail efterspurgt om jeg kunne tænke mig at komme ud på et biblotek og holde et foredrag med mennesker som sidder i en Mensa klub. Jeg tænkte ” fedt!” fordi jeg bliver da rigtig beæret over nogen synes det er fedt at lytte til mig, og min holdning og livshistorie og min karriere. Blandt andet skulle vi også snakke om det program jeg har lavet for DR2 ”Er du dum eller hvad” da jeg ankom til foredraget havde de lige set udsendelsen, og kunne da også få lov at spørge spørsmål til det program efterfølgende, og hvordan JEG egentlig tænkte og følte. Der sad omkring 15 mennesker vil jeg tro, i alle aldre. Det var ret inspirerende for mig også. Der var en der kom hele vejen fra Sønderjylland, og en skolelære! How cool.. Efter 2 timer fik jeg også en gave, fordi det jo snart er min fødselsdag! Jeg fik filmen ” forrest gump” dels fordi den jo også handler om at han klarede sig med sin sociale intelligent, så det var ret sødt og betænksomt!

grinerMentor time

Til fordraget kunne man stille mig spørsmål og de var skrevet ned på et stykke papir inden jeg kom, og det var en super fin måde at gøre det på. Alle var så søde og lyttede og var interesseret, ligeså vel spændene aften for mig!

Amalie Szigethy <3

4 kommentarer

 • Malene

  Tak for en hyggelig og lærerig aften kære Amalie 🙂
  Det var berigende at møde dig. Ønsker dig al medvind på din vej 🙂
  Hilsen “sønderjyden” 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej.

   Mange tak skal du have, er glad for du synes det var hyggeligt og lærerigt, det helt samme for mig at møde jer.

   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fedt! Super sejt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IF YOU TELL THE TRUTH