Fylder jeg 24 år eller 25 år? JEG HAR SNART FØDSELSDAG!

Hjælp mit hår! Find ud af hvilke produkter jeg bruger til håret lige her. #Sunkissed

milshakemilshake 2redbluemilshake333Hej!

Åh, hvis der var noget jeg ville ønske så var det at have en masse hår på hovedet! Ja altså, det ser da også sådan ud, men sandheden er at mit hår er psyko meget ødelagt. ( TOTALT NEDEREN SMILEY ) og jeg har altså ikke en masse hår på hovedet!  Ja, jeg kunne bruge lang tid på at forklare om hvordan jeg ville ønske mit hår kunne vokse mere og blive langt og tykt, og når jeg snakker om det fortæller folk det man ALTID høre ” du skal bare lade vær med at afblege det, stop med at gå med extensions, giv dit hår en pause, prøv de her piller, prøv den her kur, du vasker dit hår forkert, hold dit hår væk fra klor” osv! ÅH HVILKET VIRKER OG HVAD VIRKER IKKE?? Altså, når det kommer til stykket så må jeg indrømme jeg har en afhængighed- og det er jeg kan ikke stoppe med at afblege mit hår, jeg kan ikke stoppe med extensions, jeg kan ikke stoppe, og det kan jeg bare ikke, HJÆLP!

Produkter til MIT hår!

– Ok ja, man høre jo hver eneste salon snakke om hvor godt det ene produkt er, og hvor dårligt det andet er, og hvor man skal købe det, og hvor man skal købe det trejde etc. Nu er det sådan at jeg er blevet slæbt med til frisøren som helt lille med min mor hvor jeg fik lov at sidde at kigge på hende få ordnet hår, afblegning, extensions, hudpleje, negle, OG SHOPPING for den sags skyld, så det giver jo selvfølgelige meget god mening med mig! For jeg er et sandt kopi af min mor-  hendes meninger, holdninger etc, så jeg ved hvad jeg snakker om når jeg fortæller om produkter til håret. Der er ikke et produkt jeg nærmest ikke har prøvet, hvis jeg ikke har købt det, har jeg fået en ”prøve” med hjem, hvis ikke jeg har fået en prøve med hjem, har jeg købt det, og nu har jeg gået inde hos min super skønne frisør www.tornsberg.dk  siden jeg var 20 år, og Milk_shake  produkterne vinder big time, det er altid en vinder! Jeg begyndte at bruge Milk_shake for omkring 2 år siden, og har prøvet forskellige produkter af deres serier siden og ligemeget hvad jeg får ned i min pose når jeg forlader www.tornsberg.dk salon så har det været så godt for mit hår, og det har hjulpet på mine skader, og så dufter produkterne ligesom en Pina Colada man får på stranden i syden om sommeren, åh jeg elsker Milshake’s produkter, også der altså intet bedre at håret dufter når man lige svinger lidt med håret ;-))

Milshake_Danmark kan forhandles landet over, så besøg gerne deres facebook side her eller køb det i min skønne frisør’s salon som ligger inde i hjertet af københavn på Rømersgade 7, 1362 København K. 

Sommeren er over os!

Milk_Shake-sun&more.

Mine fine produkter du kan se i overstående billeder er en sommer serie som er perfekt her i august hvor vi har godt vejr, eller for jer der har været ude at rejse og har skadet hår. På billedet er der en pleasure oil der fugter både hår og krop som er ideel til brug ved stranden eller poolen, kan dog også anvendes i brusebadet for at tilhøre huden fugt. All over shampoo som er baseret en blanding af nærende olier, fugtgivende ingredienser, samt E vitamin og UV-filter. Beauty mask perfekt hårkur, indenholder ris-og mandelolie, vitamin E og solcreme med UV-filter- tager dig til en drøm af et tropisk ferieparadis med duften af produktet. Sunscreen cream & absolute bronze selvbruner til solbadning, hjælper med at bygge din tan op. Sensual lotion frugtgivende after sun lotion. Incredible milk intensiv leave-in spray der beskytter håret på 12 vigtige områder- > Genopbygger alle hårtyper, kontrollerer kruset hår, forhindre spaltede spidser, beskytter mod varme, bevare frisuren ved vejrskift, modvirker filtret hår, giver ekstrem glans, giver fylde og volumen, letter brugen af krølle og glattejern, beskytter og vedligeholder farven, beskytter mod UV-stråler, udglatter hårstråets skællag, med økologisk Muru Muru smør, glycolsyreekstrakter fra frugt ( blåbær, hindbær, papaya, mango) og mælkeprotein.

ENJOY .

Amalie Szigethy <3

Sponsoreret indlæg.

1 kommentar

  • Jeannette

    Til at starte med så vask kun håret 1-2 gange om ugen det slider meget på håret at vaske det for ofte 🙂 og så skal du bruge mandel olie 🙂 det kan købes i Matas det lader du så sidde i natten over eller efter et par timer 🙂 men husk at putte sæbe i INDEN du gør det vådt for ellers er det noget lort at få ud 🙂 drop alle de dyre produkter 🙂 de to ting virker ihvertfald for mig 🙂 og ja dit hår bliver så ulækkert med olien i håret men ja

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fylder jeg 24 år eller 25 år? JEG HAR SNART FØDSELSDAG!