Hjælp mit hår! Find ud af hvilke produkter jeg bruger til håret lige her. #Sunkissed

Vægtab, vedvarende energi, bedre end kaffe?! Se med her!

te

te3

te5

te2

Woha perfekteste opfindelse ever! Har du hørt om Matcha teen før?!  Love it! Hvis du ikke er så meget til kaffe som eksempelvis mig, og mere til Te så er det her lige noget for dig. Nogen bruger det til vægttab, andre bruger det til at forhøje energien og bedre hud. Teen er blandt andet kåret som årets model drink. Det lækre grønne natur pulver kan også  blandes i vanilje mælk, smoothies og æble juice hvis man ikke er så meget til te. Jeg har drukket byoh.dk hele sommeren for at holde mig sund og slank, jeg har også drukket det inden træning for at få gang i min forbrænding og energi. Gå ind at tjek det ud og læs mere om Matcha  teen lige her – > byoh.dk 

God fornøjelse 

– Amalie Szigtehy

Sponsoreret indlæg.

3 kommentarer

  • Louise

    Jeg elsker dig er din største fan ❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Udrenser den ? Og hvor meget bruger du når du blander den op ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp mit hår! Find ud af hvilke produkter jeg bruger til håret lige her. #Sunkissed