JEG HAR FÅET NYT HÅR OG NY KJOLE!

VINDEREN ER FUNDET TØSER. SKYND JER AT SE MED HER, MÅSKE DET ER DIG.

Hej smukke piger!

Først og fremmest tusinde tak fordi at i har været inde at skrive i mit kommentarfelt og tusinde tak for alle de fine komplimenter for mit hår, det betyder super meget for mig og gør mig glad 🙂 Det er stadigvæk så nyt for mig at mit hår er klippet helt af, men det er en skøn følelse at man ikke skal bruge 1000 år foran spejlet for at sætte det 😉 Hehe

Jeg skal finde en vinder

Jeg lavede et indlæg for et par dage siden som i nok ved og jeg har modtaget så mange fine kommentarer om kjolerne inde på shiny.dk og det har været så svært at vælge, for hvis det stod til mig fik i alle sammen et gavekort på 1000 kr. Hihi

Vinderen er

Jeg kiggede lidt rundt omkring, og har fundet vinderen. Det er Louise R og Louise fylder 30 år om lidt og i den anledning tænkte jeg det kunne være en skøn fødseldagsgave lige at få med på vejen, så held og lykke til Louise ( der er blevet skrevet privat til e mail adresse )

Lidt godt til alle tøserne -> SPRINGS NEWS FRA SHINY.DK

SortBælte

1: BlomstretSpringkjole  2: BlomstretJakke 3: BlomstretUniktDesign 4: BesigeJumpsuit 5: BlomstretJumpsuit 6: JumpsuitBælte 

Jeg synes ikke der er nogen grund til at bare fordi det er ved at blive koldt og at vi er i september at vi skal til at finde de store bluser og støvler frem endnu, jeg synes godt man stadig kan bære de lyse farver og det friske look lidt endnu og derfor jeg har fundet nogen super fede styles fra shiny.dk – enjoy tøser og igen tillykke til Louise 😀

KysssssAmalie Szigethy <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR FÅET NYT HÅR OG NY KJOLE!