VINDEREN ER FUNDET TØSER. SKYND JER AT SE MED HER, MÅSKE DET ER DIG.

Min private dagbog.

Hej alle jer som læser med lige nu.

Jeg har jo snart haft denne blog i et par måneder, og jeg synes det er svært at udskille sin blog fra andre bloggere, for hver blog er jo personlig, men jeg synes ALTID det er det samme som sker på blogge, jo altså det da interessant med outfits billeder, og flotte smykker, graviditet, kærester etc! Jeg synes også det svært engang imellem at skrive et indlæg, fordi det skal være spændene hver eneste gang, og hvordan vedligeholder holder man det?

Da jeg var lille skrev jeg altid dagbog! Det er lidt mærkeligt ikke? Det synes jeg det er når jeg tænker tilbage på det. Kan huske jeg købte den selv, og den havde hængelås på. Da jeg var lille synes jeg altid at det som havde låse på var spændene, døre, smykker, bøger, osv. Jeg var især vild med den tanke at det var personligt og kun én havde adgang til det.

Min mor har gemt alle mine bøger jeg både skrev og malede i, om hun nogensinde har set i min dagbog vidnes ikke, og jeg tror hellere ikke jeg vil vide det 😀 Jeg skrev om mit første kys, min første slankekur, alle de drenge jeg var vilde med i skolen, og mine oplevelser og føleser. Jeg skrev også om min bedste veninde Cecilie, blandt andet at jeg var så misundelig på hendes krop. Det var stort set hvordan mit liv var dengang. Jeg havde en kat som jeg var meget glad for, men min mor blev gravid og jeg skulle aflevere den til en anden familie, det var sorgens dag i huset, jeg græd meget og kan huske min mor græd ligeså meget.  Jeg fik derfor 2 hamstere og en skilpadde. Mine 2 hamstere hed Jake og Rose ( fra filmen Titanic ) det var min ynglings film! Min skildpadde hed Rosa ( fordi det mindede om Rose ) i min verden altså. Mine 2 hamstere fik unger cirka hver 14 dag, og det var altså den bedste dag i ugen for mig når det skete. Kan huske jeg skulle fortælle alle i skolen om det, og invitere mine skole kamerater hjem, for hvem ved, måske var der unger? 😀  Jeg nussede dem og gav dem mad, og måtte pænt køre med min mor til dyrehandleren med dem når de blev for store. ( Det var betingelserne ). Jeg boede på Gøgevang i Hørsholm i et hus vi havde renoveret og det var den tid min lillebror kom til verden. Han var en sød lille baby. Jeg glemmer aldrig da jeg gav ham dukketøj på. Jeg var ikke den populæreste ud af søskende flokken da det skete. Mine brødre fiskede, og vi tøser legede, og havde film aftener med slik og sodavand. Jeg elskede at lægge madrasser på gulvet med en masse puder og invitere alle mine veninder på besøg. Jeg glemmer aldrig da jeg og Cecilie skulle holde Halloween aften. Jeg havde købt en masse spindelvæv og vat som jeg fint havde ” dekorere” mit værelse med. Temaet var pop tøser og den fik ikke for lidt med de korte nederdele og høje sko i en masse farver. Vi hørte musik på værelset og dengang havde vi købt en masse engangskamerare fordi vi skulle tage billeder og lege modeller for en aften. Jeg fik da også en god ide senere at vi skulle ud ( vi fik lov til at gå ned i Hørsholm Midtpunkt ) dengang og spille store piger, også skulle vi være hjemme inden kl. 21:00.  Jeg prøvede at snige mig uden om min mor men den gik ikke og fik også af vide at der var slet ikke tale om jeg skulle ud i den mundering. ( Det gad jeg ellers godt ) . Ja jeg havde nogen gode stunder og minder for livet på Gøgevang i Hørsholm.

Dagens Qoute:

Every time you are able to find some humor in a difficult situation you wind darling.

Amaliei2

Husk at følg med imorgen –

Amalie <3

4 kommentarer

 • MIa

  Hej Amalie
  . jeg følger dig her og på snapchat, og elsker at følge med i hvad der sker i dit liv, og dine super dejlige skønshedstips!! OG her til morgen lavede du havregrød med protein-pulver og mandler, ik’?
  og så havde du noget rødt i.. HVAD VAR DET? 🙂 – det så meget lækkert ud (lyyyserøøød <3)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Mia!!
   Tusinde tak for din besked, er rigtig glad for jeg kan inspirere dig.
   Min havregryn spiser jeg i forbindelse med min træning, og det ret simpelt.
   Opskrift:
   50 gram havregryn
   20 gram hindbær
   20 gram protien vanilie pulver
   og 10 gram mandler
   og til sidst lidt kanal som du drysser

   – Alt dette tager du op i en gryde med vand og varmer op til havregrød
   dog ikke kanalen, den drysser du på til sidst! Super nemt og det giver god styrke til din træning og mætter de første 3 timer frem.

   God fornøjelse!!
   Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Amalie. Er dig og Peter stadig sammen? 🙂 .
  Men jeg har set Amalie’s verden på Viaplay. Den var rigtigt god og den gav en rigtigt god indflydelse på hvordan dit liv er. Hilsen Bettina Rod

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Bettina!
   Jeg er ikke sammen med Peter længere, jeg har været uden Peter nu i 3 år 🙂
   Er glad for du kan lide Amalies Verden, tak for din besked. Ha’ en dejlig dag!!

   Kærlige hilsner, Amalie Szigethy

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN ER FUNDET TØSER. SKYND JER AT SE MED HER, MÅSKE DET ER DIG.