Min private dagbog.

Amalie’s dagbog forsætter!

Juhuuu, hvor er det fedt at se der er så mange som følger med i min blog! Jeg håber at jeg kan holde det interessant for alle mine følgere. Hvis der er noget i godt kunne tænke jer jeg skrev mere om eller tog op her på min blog så skriv endelig til mig! Jeg svare personligt hver og én. Jeg har fået mange henvendelser via min youtube kanal som man forresten kan se og følge lige her AmalieSzigethyYoutube. Jeg er ked af jeg ikke har været så god til at opdatere den med videoer, jeg lover det kommer snart! 🙂

Min dagbog forsætter.

Jeg synes selv at jeg har haft en svær skolegang. Jeg har altid… Ja. Hvad kan man sige.. Været en pige der altid har stukket næsen lidt for langt frem, også inden jeg blev kendt i dagens Danmark. Jeg var altid 2 skridt længere fremme end de andre piger i skolen, og jeg begyndte at interessere mig for fyrene ganske tideligt. Jeg ved ikke om lige jeg har været et nemt mobbeoffer, men alligevel når jeg tænker tilbage på det så kan jeg sige stort JA. Jeg blev altid drillet i skolen, og det var egentlig mest i de små klasser, da jeg kom op i de ældre klasser forsatte mobningen, men det var på en anden måde fordi man var ved at blive voksen. Man kan måske godt sige voksen mobning.

Noget jeg aldrig glemmer. 

Jeg havde en rigtig god veninde, faktisk havde jeg flere bedste veninder ( der var altid kamp om hvem der var veninde med hvem ) Men vi var bedste veninder og hun var min nabo i Rungsted. Hun gik i tre klasser højere end mig ( tror jeg nok. Vi lavede alt sammen, og vi grinte meget kan jeg huske! Hun måtte gerne gå til fester, så vi ”legede” altid hos hende, men der var allerede dengang problemer med mit navn. For måtte Amalie Szigethy kommer med til privat fest? NEJ. Og hvorfor egentlig ikke? Ja det spørsmål spørger jeg stadig mig selv om den dag idag når alle mine veninder skal på Sunday og jeg ikke må komme med ind. Nå, anyways. Typisk havde det altid noget at gøre med andre mennesker, som enten var jaloux, eller havde et problem med mig eller min familie. For jeg er jo en sød pige, og har altid været de, har aldrig gjort nogen fortræd, eller lavede ballede ( kun på den søde måde ) Men jeg gjorde mit navn ret ”kendt” i Hørsholm allerede dengang. Jeg har lært at leve med det, og kan og gider ikke gøre noget ved det.

Arto.dk

Hvis du er fra 90’erne ved du godt hvad Arto er. ( Til jer som ikke ved det var det et website for børn og unge som fungere LIDT ligesom samme måde som Facebook ) Goooodt så, så er det på plads! Ihvertfald fortalt på en kort måde! 😉
Jeg kan tydelig huske jeg og min veninde sad på det website næsten hverdag efter skole og tjekkede alt ud, og det var faktisk der trutmunden begyndte og brysterne som skulle sidde helt op til halsen, også var det ellers bare ” opmærksomhed, opmærksomhed, opmærksomhed ” altså ikke fordi jeg ikke kan lide opmærksomheden idag 😀 MEN vi fik jo den strålende ide at vi skulle en aften drikke noget sprut og tage billeder af hinanden Iført undertøj. Men altså, hvem fanden har ikke prøvet det 1 gang i livet?! Billederne blev da meget sjove, det var første gang jeg havde prøvet at få taget sådanne billeder, og vi skiftevis tog dem af hinanden, og vi havde en fest! Hun havde nemlig fået et splinternyt kamera af hendes forældre ( det var jeg meeeeget misundelig over ) men vi fik det gode ud af det.

Vi blev uvenner. 

Hvem bliver egentlig ikke uvenner?! Jeg bliver tit uvenner med mine veninder og det har gjort lige siden jeg var helt lille, sådan er det når man er en stædig prinsesse, og typisk stædige prinsesser finder selv stædige prinsesser fordi det jo der man har meget tilfælles 😉 På det her tidspunkt havde man MSN også kaldt for messenger hvor man kunne sidde at chatte med hinanden, se hinanden på webcam, sende billeder og videoer.

Jeg glemmer det aldrig.

Jeg havde egentlig ikke tænkt over at min veninde stadig havde de her billeder, og forresten, hvem misbruger også hinanden ligemeget hvor uvenner man blev. Jeg sad i biografen med min familie og pludselig begyndte folk at ringe og skrive til mig. Nøgen billederne var kommet ud. – Og ganske rigtig havde hun sendt alle de her billeder til hendes kontakter og lagt dem ud offenlige steder. Jeg græd og græd og græd, jeg ville ikke i skole fordi alle fra skolen havde også set dem. Det var meget forfærdeligt og hendes forældre kom da også med blomster. Men hvad nu med mig. Det var jo mig der var på billederne, det var mit navn, det var en skandale, det var rent ud sagt forfærdeligt. Min mor sagde efter 3 dage jeg havde ligget i min seng at jeg ikke kunne skjule mig for evigt, og hun havde ret, men det var ikke sjovt at være mig.

Jeg kom i skole

– 3 dage efter, og kan huske i et frikvarter havde de ældre klasser kopierede alle billederne ud og hængt på skolegangene og endda klistrede dem op på tavlen, det var så slemt at nogen af drengene gik direkte ind i mit ansigt og sagde hvor fed og klam jeg var. Når jeg skriver det her tænker jeg så inderligt at det ikke sker for andre. Det er det værste et barn kan komme ud for. Det lyder jo lidt som en film.

Jeg kom over det

Og livet går videre. Har ikke snakket med hende som gjorde det siden, og alt dette skete da jeg var omkring 15 år. Nogen gange ser jeg hende på facebook og tænker at det er en mærkelig verden vi lever i, at nogen man har haft så nært og virkelig stolet på, og elsket, kan være så onde. Ja, jeg forstår det stadigvæk ikke. Men jeg kan være stolt af mit gode hjerte lige meget hvor mange folk som træder på enten mig eller min familie.

Der er ikke det jeg ikke har været ude for.

blogggiiin

Det skal siges at disse billeder endte i pressen i 2010 da jeg kom hjem fra Paradise Hotel fordi pressen hurtig fandt ud af min fortid, men jeg har aldrig helt fået lov at forklare mig, og tænkte at det fik jeg lyst til nu.

Amalie Szigethy.

6 kommentarer

 • Hey Mallemus, ku du ikke tænke dig nogle børn snart? Tror godt din dejlige mor, vil være Mormor 🙂

  Knus Cille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Cille.

   Jo jeg kunne godt tænke mig at få børn, men man skal jo have manden først 🙂

   Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hej Amalie.
  Virkelig fint og ærligt indlæg. Lidt i en anden retning – den strik du havde på i dag på snappen er SÅÅÅ lækker! Hvor er den fra? Jeg tænker på den grå.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Av av det må have gjort ondt indeni.
  Nyder at læse din blog – du er god til at beskrive dine følelser.

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om, hvad du gjorde for at blive så slank og hvordan du holder det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Får helt ondt i maven over at høre den historie. Jeg har heldigvis ikke været ude for noget så slemt men jalousi mennesker er noget af det værste jeg ved, for de gør bare ekstra ondt på en. De fandtes da man var barn og ung, men desværre også her i voksenlivet hvor de stadig kan ødelægge en masse for en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Jensen

  Hej Amalie.
  Skønt med indlæg fra dig. Jeg kunne – som MANGE andre – godt tænke mig at vide hvilke produkter du bruger når du lægger make-up. Måske du kan lave et lille indlæg med det? Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min private dagbog.