Amalie's dagbog forsætter!

BUCH COPENHAGEN <3

HEJ SMUKKE MENNESKER!

Uh jeg er så ked af det er så længe siden jeg har været aktiv herinde på bloggen, men har haft så travlt med diverse ting at det har været svært for mig at følge op på hvad som sker af mange ting i mit liv. Som mange af jer nok ved har jeg bestået min køreprøve, det vil sige jeg har kørekort! Juhu, det er bare super nice.

I denne tid er jeg ude på club-tour hver eneste weekend, og prøver at komme til hver forskellig by vi har i Danmark så jeg kan hilse og tage billeder med alle jer som følger mig. Jeg elsker at lave club-tour, især når jeg skal op på scenen at synge! Det er også hårdt, og det slider på en, men jeg elsker branchen og har gjort det nu siden jeg var 18 år, og synes stadig det fedt at jeg kan blive ved, så tak for alle jer som dukker op i jeres by når jeg kommer og siger hej 😉

MIN PELS.
PELS BUCH

BUCH ARMY

BUCH COPENHAGEN

Ja den er fed, ikke tøser?! 😉 Jeg har købt denne her fine fine grønne army pels i BuchCopenhagen . I kan også følge dem på instagram lige her og se deres fine ting BuchInstagram <3 Jeg har købt min pels oppe i Hørsholm Midtpunkt i Buch butikken. JEG ER SÅ GLAD for den. Den passer perfekt her til efteråret. Glæder mig til at have den på i forskellige anledninger <3

Lige nu skal jeg videre til Jylland, jeg befinder mig på et hotel på Fyn. Jeg er mega træt og rigtig sulten,  jeg tror jeg skal have sushi med på vejen 😉

Ønsker alle en dejlig lørdag, og vi ses i Aars og SKIVE IAFTEN hvor jeg vil synge et par sange for jer<3

  • Amalie Szigethy
  • Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amalie's dagbog forsætter!