BUCH COPENHAGEN <3

Hvis du vil tæt på mig, skal du læse det her.

Jeg har skrevet om det før, men der køre et program på kanal 4 som hedder kærlighed, krig og kaos og programmet rammer mig mere end hvad jeg troede da jeg begyndte at følge med i det.

Vi kender det jo selv, vi elsker at se og følge med i det man selv kan relatere sig til fra sit eget liv, og når jeg ser det program kommer der en masse følelser op i mig selv. En kvinde går til psykolog fordi hun ikke ved hvordan hun skal afreagere sine følelser efter manden har forladt hende, selv efter et halvt år er hun stadig ked af det og overvejer at skrive tillykke på hans fødselsdag blot så han ikke skal glemme hende, der er også en som har skrevet en bog om hendes mand som har været utro igennem et langt ægteskab med 3 børn- man følger ganske vidst et par forskellige kvinder som har været igennem lidt af hvert og deres rejse i skilsmissen og udviklingen. Jeg finder det personligt meget interessant og tænker engang imellem ” wow et helt liv med en ægtefælle også har han forladt hende til fordel for noget yngre og forresten med 2 store børn fra at gå til husmor siden ægteskab til en lille 2 værelses lejlighed fra hus i nordsjælland til indre by” og nu med arbejde, faktisk handicap hjælper som ikke engang kan give nok til at betale huslejen fordi manden har betalt hele hendes liv men nu skal til at forsørge sig selv. WOW. Hold kæft nogen seje kvinder, og tænk at lukke op for det hele, fordi..

 

..Jeg tænker hvor svært det må være. Jeg havde lovet mig selv ikke at skrive om ham, eller nævne hans navn, men jeg tror jeg er parat til det nu. Jeg tror lidt jeg har ignoreret at ”kendis faktoren” for alvor steg i tidernes morgen fordi jeg havde et kærlighedsforhold til en  bestemt dreng, Ja Peter. Jeg havde da også Paradise Hotel, og jeg fik da også min Amalie’s verden og jeg har da også vedligeholdt det hele så godt som jeg nu kunne, men når folk spurgte ind til Peter efter vi var gået fra hinanden for avor tilbage i 2013 ville jeg ikke kommentere på noget, og jeg ville ignorere alt der havde noget at gøre med ham, jeg ville lukke mine øre hvis jeg hørte om ham, eller hvem han nu var sammen med, jeg ville ikke dukke op de steder han var, hvis pressen spurgte ind til ham var vi ”gode venner” ( selvom vi ikke snakkede sammen ) Jeg ville snakke i vrede om ham til bekendte, hvis han kontaktede mig ville jeg sidde med min telefon i hånden og vende den på bordet med tåre ned af mine kinder. Alt imens ville jeg stadig ligge at tænke på ham som det sidste hver eneste nat jeg lukkede mine øjne i.

Min sorg med Peter har været en lang rejse for mig, og jeg har aldrig fået hjælp, selvom den dag idag kunne jeg have haft brug for den. Det har både været en sorg og en glæde på samme tid at være gået fra ham, og det er den værste følelse i hele verden, fordi du føler at den mand man har tilbragt hver eneste dag sammen i 4 år pludselig er død, han er borte, han eksistere ikke mere, og på samme tid kan du komme over ham, for han ringer ikke, du ser ikke noget med ham, du høre ikke noget om ham ( hvis du gør ) er det som om han er et spøgelse fordi hvor er han?  Han er ikke til  stede, han er ude af dit liv. Der er aldrig rigtig nogen som har forstået mig i relation til Peter, men hvem har prøvet at være forelsket, sådan rigtig forelsket, den forelskelse hvor du ved at det er den mand, det er den mand du vil giftes med, det er den mand du vil have børn med, det er ham som du vil leve livet med, du ved det allerede inden for det døgn du har mødt ham. Jeg ved at der er folk ude i verden som har prøvet det, men det har jeg også, og jeg var kun 18 unge år, og jeg vidste det skulle være ham.

Jeg kan fortælle at jeg ikke ønsker nogen den følelse som man har når tingene ikke går som planlagt når man er kærester, men vi alle prøver den på hvert vis i et forhold, om man er forelsket eller ej så er det aldrig sjovt. Jeg var glad og ulykkelig på samme tid i mit forhold, man kan vidst godt kalde det brændende kærlighed.

Jeg er heldig, jeg er heldig fordi jeg er den pige jeg er, jeg føler mig ihvertfald heldig. Jeg er heldig på mange områder. Jeg er en meget psykisk stærk pige, jeg kan klare meget, men jeg kan også være min egen bedre halvdel som kan hjælpe når den anden halvdel har lyst til bare at forsvinde. Jeg har en stærk familie som støtter op omkring mig ligemeget hvor meget lort jeg laver, eller hvad der bliver læst om mig i medierne, jeg har en familie som tilgiver nemt, og derfor tilgiver jeg selv nemt, men først og fremmest indrømmer jeg mine fejl, og jeg siger dem højt, og efter kan jeg tilgive mig selv, og det er en stærk egenskab at have, jeg kan rose mig selv, fordi jeg er meget selvbevidst om min egen person, derfor synes jeg selv at jeg er en heldig pige, netop fordi det er nogle af de vigtigste egenskaber at have i livet, alle kvinder fortjener at være stærke og selvbevidste, hvis man dog bare kunne banke det ind i hovedet på alle de kvinder som enten har oplevet vold, kærlighed, utroskab, skilsmisse, børn eller noget lign. I wish

 

Hvorfor jeg skriver dette indlæg?

Ja, hvorfor skulle jeg egentlig skrive dette indlæg, ganske vidst fordi programmet ”kærlighed krig og kaos” fik mig til at tænke på mit tideligere forhold, og ja, så fordi det havde jeg lyst til og det er min blog,  jeg skylder ingen en forklaring, det er mit liv og mine regler. Mine følelser til Peter som jeg har skrevet længere oppe  er kun en lille brøkdel af hvad mit hjerte begær, men jeg vil nu svare til alle de fans som stadig spørger ind til peter at,  jeg stadig tænker på ham og ligemeget hvor han er henne i livet vil jeg altid stå med et smil på læben og åbne mine arme hvis han har brug for mig, fordi hvad det er vigtigst i livet er at huske at hjælpe hinanden, huske de gode minder selvom der også var dårlige, og  husk;

black white

aldrig fortryd noget som fik dig til at smile.

Husk det nu.

Amalie Szigethy 

 

 

8 kommentarer

 • […] – Der er aldrig rigtig nogen som har forstået mig i relation til Peter, men hvem har prøvet at være forelsket, sådan rigtig forelsket, den forelskelse hvor du ved at det er den mand, det er den mand du vil giftes med, det er den mand du vil have børn med, det er ham som du vil leve livet med, du ved det allerede inden for det døgn du har mødt ham. Jeg ved at der er folk ude i verden som har prøvet det, men det har jeg også, og jeg var kun 18 unge år, og jeg vidste det skulle være ham, skriver Amalie på sin blog. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg er uenig. Jeg synes, at det er fint at tilgive, men man må også komme videre med sit liv. Jeg var selv i et meget turbulent forhold med min første kærlighed og selv om jeg tilgiver ham for de ting han gjorde mod mig, så står jeg ikke til rådighed, hvis han en dag har brug for hjælp. At være et godt menneske og hjælpe folk i nød må ikke overskygge ens eget ve og vel, og det er vigtigt at huske på, hvorfor man gik fra hinanden! Lad ikke Peter få den form for magt over dig igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Amalie jeg er lige begyndt at følge dig på din blog, jeg synes at det er rigtig stort af dig at skrive så et personligt oplæg! Super flot gået! Og kender følelsen at man står tilbage efter sådan et brud.. Må sige at jeg frem over vil kigge på din blog du må have en skøn dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  hej Amalie!
  hvornår kommer du med nogen flere videoer ? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kære Amalie, jeg har prøvet den form for kærlighed du føler til Peter, og jeg kender følelsen af, at han altid vil være velkommen i mine arme.. det er hård at have det sådan, og jeg kunne også græde flere år efter, og jeg elsker ham stadig, jeg mener stadig at vi en dag vil ende sammen, fordi vi var perfekte sammen.. jeg ved ikke om du kender den slags mennesker, som bare kan kigge dig ind i øjnene og sige hvad du føler, uden overhovedet at sige et ord.. men sådan var han med mig.. og det er helt okay at have det sådan, man må bare komme videre i livet, og fokusere på alt det positive, og måske finder du ikke en mand der er helt ligesom ham igen, men måske en der er lige næsten lige så god.. husk at åbne dit hjerte for ham, hvis du finder en anden mand. :142:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hey Amalie- det sker for alle smiler.. Om et år eller to, så møder du en ny og den kærlighed eller sorg til Peter blegner fuldstændig.. Peter vidste gidt at du bar totalt naiv og det vil du selv kunne se om nogle år. Men følelsen- den har alle haft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe hansen

  Hej Amalie,hvor er det bare et super indlæg.. Lige præcis at blotte sine følelser kan være svært! Hvorfor valgte du at forlade din store kærlighed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUCH COPENHAGEN <3