Hvis du vil tæt på mig, skal du læse det her.

Vejen til en sund livsstil! Se min udvikling her.

Hej alle sammen!

Ja vi alle kender det jo, alle snakker om det, og det er som regl det første vi siger når vi har drukket for meget eller spist en chokolade kage eller to eller bare tre! ” Åh hvor jeg glæder mig til at komme op at træne på mandag” eller ” Jeg skal altså også snart gå ned i mit fitness center, nu har jeg været medlem et halvt år og jeg har kun været dernede 5 gange” Hm, nu skal i høre min mening og udvikling lige her.

Jeg har altid været en sportspige, forstået på den måde jeg altid har dyrket sport, blandt andet svømning og styrke træning, MEN jeg  kan også godt lide at nyde, at nyde er det bedste for mig, og jeg mener man stadig skal leve selvom man skal tænke over hvad man tager i munden. Jeg vil altid være den pige med former som folk snakker om og en numse som folk kigger efter, og det kan jeg ikke lave om på for sådan er jeg, istedet for at tænke for meget over det, begyndte jeg til sidst at lære at elske mig selv for præcis den jeg er, fordi når du gør det, vil folk også elske dig som præcis du er, hvad du udstråler er også det folk lægger mærke til og giver dig. Ordsproget passer vidst meget godt ” what you give is what you get”. Helt ærlig. Jeg synes store numser og en lækker mave som ikke er for trænet er lækkert! Selvfølgelige er de helt slanke piger også lækre, for vi er lækre på hver vores måde ligeså vel med vores personligheder. Jeg synes generelt at kvinder bare er lækre, jeg forstår sgu godt mændene! Hæhæ 😉

Der er mange af jer som spørg på min instagram profil som man blandet andet kan se og følge lige her omkring min træning og hvordan jeg har tabt mig og kommet i form som jeg er blevet. Jeg synes det er et svært spørsmål at svare på, fordi det handler om levestilen, altså man skal ud med de gamle vaner og ind med de nye! Det handler jo ikke kun at lægge madvanerne om, man skal også tænke på de omgivelser man er i, man skal passe sin seng, man skal finde nogen eller noget som motivere en. Et eksempel ville være at du aldrig ville komme i form hvis du boede med en bofælle eller kæreste som ikke ville det samme som dig!! Et godt råd er at omgive dig med dem som vil det samme som dig, fordi så kan man hjælpe hinanden godt på vej og snakke om tingene.

Jeg har taget tingene i mit eget tempo fordi jeg aldrig ville kunne undvære mine drinks hver fredag og min pizza om søndagen. Når det så er sagt så finder jeg en balance, jeg prøver at nyde istedet for at være grådig. Jeg ved jo godt inderst inde min krop hader mig når jeg sidder på en cocktail-bar inde i København fredag aften og hælder den ene Cosmo ned efter den anden, og den hader mig bestemt ikke mere af den grund når jeg dagen efter ikke laver en pind og ligger og spiser Pizza, men til gengæld giver jeg den også max gas i hele ugen og drikker ikke andet end vand, og spiser en masse gode og sunde proteiner og husker mine vitamin piller og fiske oile, hehe

 • Så for mig handler det som sagt om balance med din mad og træning, men girls, husk nu at man ikke kommer langt uden den træning! Kunsten er at spise mere end for lidt så din forbrænding kommer op og dyrke en masse sport! Det er med hånden på hjertet den rigtige vej frem. Når jeg en dag er parat til det vil jeg også helt sikkert prøve at stille op i noget fitness halløj, men det bliver ikke nu, for jeg er ikke det sted i mit liv, og hvis man ikke selv vil, så kommer du aldrig i mål med hvad du vil. ( min egen effaring )

Jeg tog de her billeder i maj inden sommeren ( som i kan se har jeg mit lange hår ) hehe. Der er sket meget siden da, og skal nok tage nye billeder så i kan følge med, og vil også gerne lave et indlæg om hvad jeg præcis spiser, men jeg har sammenlagt tabt mig over 6 kilo på et år og taget på i mine muskler og strammet min krop op, jeg træner 4 gange om ugen og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Men husk, vi alle starter et sted, og imorgen er aldrig for sent!

Amalie Bikiniandet billede amalie bikiniamalie bikini 2amalie bikini fitness

Amalie Szigethy <3


4 kommentarer

 • Josefine

  Hej Amalie – jeg er vild med dine bikinier! Hvor har du købt zebra og leopard bikinien henne? 🙂

  Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Vil VILDT gerne se et indlæg med hvad du spiser i en dag… Også gerne hvordan du træner! Det er vildt inspirerende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Hej Amalie.
  Ville lige høre om du har en personligtræner eller hvordan og hvor ledes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Jesper.
   Jeg blev opstartet af en rigtig god træner som hedder Camillie Wagner, hun lærte mig at spise sundt og en masse gode måder at træne på, men da jeg fik for travlt har jeg ikke snakket med hende hen af sommeren, men hun er så god og er glad for hun lærte mig de ting hun gjorde 🙂

   Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du vil tæt på mig, skal du læse det her.