Vejen til en sund livsstil! Se min udvikling her.

Kørekort i 2 uger og 5 dage, men..

amalie kørekort-001 sort hvid

Så blev jeg stoppet af politiet efter en bytur i Jylland. Man skulle tro at de havde siddet ude foran diskoteket og holdt øje med mig, det tror jeg faktisk også at de havde, for hele byen havde reklameret med jeg skulle komme og optræde, så var jo faktisk ikke i byen, for jeg drak ikke og skulle ikke feste, men det gjorde nogen venner jeg havde med og derfor satte jeg mig ind bag rattet og kørte bilen pænt tilbage på hotel værelset.

Jeg fik da også lov at puste og fortælle hvem jeg var, det var da meget sjovt, men endnu sjovere at kunne køre igen for..

Jeg ringede til min mor og fortalte hende om episoden og jeg kunne mærke hendes hjerteslag igennem røret og nåede endda ikke at fortælle færdigt før jeg kunne mærke hendes råben, men måtte fortælle hende at jeg altså ikke var påvirket, og fik lov til at køre igen 😉

amalie kørekort-012 sort

amalie kørekort-009 sort

God tirsdag!

Amalie <3

Photo: Kenth G. Madsen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejen til en sund livsstil! Se min udvikling her.