Fall in Denmark

Jeg bryder mig ikke om vejret vi har i Danmark lige pt.

Gud nej, hvor er det frustrende. Jeg beder til gud hver dag når jeg går i seng at når jeg står op så der bare er lidt solskin, men næ nej, Danmark har grå skyer. Man skulle jo tro vi var ved at gå under. Det føles som om det er vinter, sneen skulle bare lige være tilstede! Jeg valgte at tage op at træne, selvom jeg egentlig bare havde lyst til at blive under min dyne. Jeg har jo kørekort, men ingen bil endnu, så når jeg ikke kan låne en så bliver jeg altså stadigvæk nød til at tage det offenlige transport- Nej, jeg er ikke fan. Jeg hader det rent faktisk. Men idag sagde bus manden hej til mig og snakkede til mig ( det kunne jeg nu meget godt lide ) det oplever man sgu ikke så tit. Bus chauffører  er altid så skide sure ( ifølge mig selv) man bliver jo helt deprimeret af at køre bus!! Jeg vil udddddd (( tænker jeg hver eneste gang 🙂 Han sagde endda også farvel da jeg skulle stie af, altså han råbte ” hej heeej” igennem bussen ‘ Jamen hej hej bus chauffør ) how cute 😀

Lige nu så keder jeg mig mega meget mens jeg skriver det her indlæg også kigger jeg ud af mit vindue og tænker ” skulle man tage ud at lave narrestreger?” Nah, så kommer min fornuft tilbage til mig. Men en kvinde som keder sig er altid farligt- man burde tage snor på os, haha 😀

Jeg håber at i har en dejlig GRÅ onsdag derude!! Jeg skal synge i Nyborg imorgen, det glææææder jeg mig til!

Kys Amalie <3

Amalie grå

1 kommentar

  • Maya

    Hej amalie.
    Kan du ikk snart lave nogen indlæg med noget makeup/Beauty. Hvilke produkter du bruger osv. Eller lave nogen makeup videoer, du har tit nogen flotte makeup looks man godt kunne tænke sig at se hvordan du laver og hvilke produkter du bruger 🙂 mvh maya <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall in Denmark