Jeg bryder mig ikke om vejret vi har i Danmark lige pt.

SWIPP APP!

Hej alle sammen

Jeg har fundet en genial app som hedder swipp.dk! Den fungere så ledes at man faktisk kan overføre op til 25.000 af gangen, det er jo helt vildt når man tænker på andre apps og hvad de kan! Det her er jeg personligt vild med og har den allerede på min egen Iphone. Jeg kan helt klart opfordre alle som sidder at læser med at enten downloade appen eller gå ind på swipp.dk og læs hvordan det hele fungere og hvad den rent faktisk kan gøre for dig! JEG ER VILD MED DET.

Se videon lige her!

Indlægget er sponsoreret af Swipp

Amalie Szigethy <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bryder mig ikke om vejret vi har i Danmark lige pt.