SWIPP APP!

Vil JEG score Kim Larsen?

Hej alle sammen!

Som nogen af jer sikkert har set så har jeg været gæst inde hos skønne Danni som har lavet sit eget web tv inde på seoghørs netside. Han spurgte mig om jeg ikke ville komme og være ugens gæst, og jeg tænkte ” hvorfor ikke” jeg elsker sjov og ballede og ikke mindst være på, så derfor sagde jeg ja 😀

Vi sidder i stolen og snakker og snakker som du også kan se lige her – også falder snakker på Kim Larsen fordi vi læser i det  nye seoghør at blandt andet han har en arvning på mange millioner, også kan jeg ikke lade vær med at tage pis på folk som sidder at ser med, det kommer så frem til jeg gerne vil score Kim Larsen fordi han har mange penge, haha. Bullshit. Selvfølgelige vil jeg ikke score Kim Larsen fordi han har mange penge, det var sagt som en joke ( håber folk kan skelne mellem virkelighed og godt tv ) men pisse sjov artikel, og synes vores web video er skide sjov. I kan som sagt se den lige her.

Mænd med mange penge?

Amalie hun gør

jeg synes altså det er blæst op til noget som ikke er helt sandt angående ” Amalie vil have mænd med mange penge ” altså, jo hvem vil ikke gerne have en mand med penge? Men selvfølgelige skal man være forelsket og vilde med hinanden og HVIS manden så har penge så det da bare bonus! Jeg ville aldrig være sammen med en mand kun fordi han havde penge, aldrig. Bum, så er det på plads. HVIS man er ung, single og i 20’erne og IKKE har fundet kærligheden endnu og jagter den, ja så mener jeg da at man ligeså godt kan jagte en mand med god udannelse og opdragelse istedet for det mindre gode, og det betyder ikke at folk med ingen udannelse eller mindre heldigt job ikke er ordentlige mennesker ( for jeg har sgu hellere ingen udannelse ) men det jeg mener er at man kan da ligeså godt stå til i den gode ende end at vælge den anden ende. Jeg tror folk har mange holdninger til denne debat, men det er min mening! Jeg går ikke bevist efter mænd med penge, for mit hjerte er åbent for alt, for jeg elsker kærligheden, men hvis han står der, ja så står han der

Amalie Szigethy <3

1 kommentar

  • Sasha

    Folk tager alting så seriøst. Tag dig ikke af dem. Off topic, men var Scott fra Geordie Shore egentlig god i sengen? Sidder og ser programmet og synes ærlig talt, at det ligner han knepper som en kanin.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWIPP APP!