Vil JEG score Kim Larsen?

CYKEL KALENDER MED MIG!

Hvis nogen af jer følger med på min blog kan i sikkert huske indlægget jeg lavede med disse billeder angående Cykel kalender -> NYKALENDERAMALIESZIGETHYBLOG  og som sagt udkommer der en ny kalender med disse smukke tøser som i kan se en sneak peak af på mine 2 fotos. Glæder mig rigtig meget til at vise jer billederne, de er lidt vovede men på en sød og fræk måde. HUSK I KAN FORUDBESTILLE kalenderen lige her hvis du vil være en af de første der får fingrene i den. Her er linket til kalenderen -> KalenderAmalieCykelkalender2016 – også god julegave ide!!!

cykelkalender-2016cykelkalender-2016-trykGod fornøjelse piger og drenge 😉

Kys Amalie <3

Sponsoreret indlæg. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil JEG score Kim Larsen?