CYKEL KALENDER MED MIG!

JEG SÆLGER SGU MIN GRØNNE ARMY PELS JAKKE FRA AMALIES VERDEN!

Hejsa venner og god aften.

Så kom tidspunktet hvor jeg endelig sælger min army grønne jakke som man blandt andet har set mig med i Amalie’s Verden. Jeg har personligt ikke tal på hvor mange af jer som har skrevet til mig gennem årene hvor den er fra, hvor den er købt og om jeg sælger min, men det gør jeg altså nu. Jeg trænger selv til en ny jakke og har haft denne her i mange år, men jeg har da også passet på den og jeg eeeeeeeeeelsker den stadigvæk! Hæhæ

Jeg har oprettet en profil inde på trendsales.dk hvor man kan købe den. Gå til mit link her AmaliesJakkeAmaliesverden .

Jeg har ikke sat nogen pris på jakken endnu da jeg synes i skal byde ind på den. Jeg har selv betalt 9.000 et eller andet for den da jeg købte den for et par år tilbage. I er velkommen til at gå ind på min profil og byde ind.
Army jakkeIMG_2960IMG_2966 grønAmalie <3

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CYKEL KALENDER MED MIG!