MIT YNGLINGS HOTEL I LA! ( part 2 )

Griffith Observatory ( LA part 3 )

Hej venner.

Jeg ved det sner lige nu i dagens Danmark derfor tænkte jeg at jeg endnu engang ville dele lidt stemnings billeder med jer fra min tur. Jer som har været i LA før ved sikkert godt hvad Griffith Observatory er, men dem som sidder at ser med lige nu og tænker hvad det er, så er det et museum som ligger oppe i bjergene i Hollywood. Det åbnede i 1935 og er et ret kendt. Jeg besøgte det første gang i 2013 og da jeg var ude at køre tænkte jeg at jeg lige ville køre derop igen, for udsigten er så ubeskrivelig smuk. Du kan se alt fra obituariumet. Det er ligesom at flyve når man står og kigger ud over hele Los Angeles. Jeg vil helt klart sige det er et must see når du er i LA. Jeg hader som regel turist stederne, og har faktisk aldrig været i Universal Studies eller været inde at se de ”såkaldte” voks figurer af de kendte hollywood stjerner, eller været på bus tur- lool. Ellers tak, det er turist helvede, men ting som Griffith Observatory er rigtig spændene og man får meget ud af sin tur derop. Turen i bil tager cirka 15 min fra west Hollywood. Lige et par billeder jeg tog da jeg tog bilen derop. Enjoy

IMG_3283IMG_3255IMG_3272IMG_3271IMG_3253Amalie Szigethy <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT YNGLINGS HOTEL I LA! ( part 2 )