Griffith Observatory ( LA part 3 )

MIN PINLIGE MANDAG.

MIN PINLIGE MANDAG.

Hvorfor sker det KUN FOR MIG? Altså jeg mener virkelig kun for mig. Jeg har sovet det meste af min weekend væk da jeg for det første er ramt af jetlag + jeg har haft en influinza oven i jetlag, hostet, været sløj og ondt i lungerne etc etc-  OVEN I DET var jeg så klog at vælge at tage i byen i fredags i en kort sort kjole og ikke specielt meget tøj på, oven i det valgte jeg da også lige falde på trapperne inde på klubben så hele min venstre fod er helt blå og lidt større end den højre fod, min højre ankel er dog også hævet – altså hvad har jeg gang i? NÅ anyways.. Jeg var selvfølgelige hurtig på benene igen, for jeg skulle da feste og danse!! Hep hep Amalie…

Jeg har stadigvæk lidt svært ved at komme ind i min normale døgn rytme efter jeg er kommet hjem fra USA, men synes jeg gør det ret godt, nu har jeg jo prøvet det så mange gange så jeg ved hvad jeg skal gøre og ikke skal gøre. JEG MÅ IKKE VÆRE OPPE OM NATTEN og jeg skal prøve, bare prøve at ligge min telefon og computer fra mig efter 23:00 selvom det svært! Jeg plejer at passe min træning ret godt, og vågner forholdvis tidligt normalt, bortset fra at siden jeg er kommet hjem har jeg sovet til efter kl. 11:00 🙁 Amalie altså..

Jeg havde glædet mig til min træning idag, og stod op, gik i bad, plukkede mine øjenbryn som lignede en kæmpe busk efter at have været gået i hi siden lørdag morgen, jeg tog så lidt crem i ansigtet og mine støvlerne og frakke på- væk var jeg. Ja jeg tager sgu nogengange bussen da jeg ikke har fået bil endnu, og det skal IKKE være en undskyldning for mig selv at jeg er et kendt ansigt vejret er dårligt- for jeg SKAL passe min træning, jeg må bide det i mig, og det er det jeg gør. Folk glor pænt meget hver eneste gang jeg hopper i en bus, men jeg er nu ret ligeglad, jeg tager bussen frem og tilbage når jeg skal træne og jeg træner cirka 4 gange om ugen, that’s life, og nogengange er det røv motherfucker nederen, men sådan er det. Hætten og solbrillerne på og ellers bare deeeer udddd affff.

Da jeg skulle hjem fra træning står jeg som altid flittigt og venter på min 150 s bus mod Hørsholm. ( Jeg træner i Birkerød ) jeg har ikke bus kort eller månedskort eller hvad det nu hedder, da jeg ikke bruger tog og bus så meget, så jeg køber min billet over mobilen ( genial og dyr opfindelse ) anyways, min billet er købt og musikken fuld knald i ørene til jeg ser at jeg har 1 procent strøm tilbage på min telefon. JEG GÅR I PANIK. For jeg har ingen kontanter i min pung, og de tager vidst ikke kort i en bus vel? Jeg går ind i bussen og bussen er SELVFØLGELIGE fyldt op med skolebørn og mænd og damer som kigger pænt meget. Jeg fortæller pænt bus damen at min telefon er gået ud og at jeg ellers lige havde købt en billet. Jeg spørger så pænt om de tager kort, end til hun kigger ondt tilbage på mig som om jeg er dum. JA EXCUSE me, men jeg er sgu ikke vant til at køre i bus og sætter mig ikke specielt meget ind i reglerne, andet end jeg husker min billet hvergang jeg sætter mig ind i en bus. Tog og bus bøder har jeg fået nok af igennem mit liv.

Hun siger med en meget irretabel og ond tone ‘’ ja det er din egen skyld! Hvis der kommer sikkerhedskontrol, så får du en bøde!’’ Oh really? får jeg en bøde?? Se det vidste jeg ikke. Eller noget. Selvfølgelige ved jeg godt vilkårende når man ikke har en bus billet, og ved da godt det ikke er fair AT NOGLE for undtagelser, men hvad fanden skulle jeg gøre??

Så var der en flink mand som siger at han gerne vil købe en billet til mig, hvorefter jeg køber den på hans telefon men har så glemt hvilken nr man sender til. ( KUNNE DET BLIVE VÆRRE END DETTE ) Men så råber han i hele bussen om nogen ved hvad nr det er man sender til.  ( selvfølgelige blot for at hjælpe ) I FORVEJEN har jeg det ikke skide fedt med hele sitationen. Selvfølgelige vil han hjælpe, men hold da op et nummer man kan lave ud af ingenting. Herre gud, jeg skal et par zoner frem, jeg skal ikke til Køge eller Jylland. Langt om længe er billetten købt og jeg viser den til damen ( som vælger ikke engang at se på min skide billet ) JA SELVTAK bus dame. Sgu godt der findes venlige mennesker i dagens Danmark.

Ja der er sgu langt fra luksus liv i LA til snevejr og sure mennesker i 150 s busser en mandag eftermiddag i Nordsjælland!

TRODS ALT vil jeg ønske alle en dejlig mandag og husk at SMIL OG HJÆLP hinanden <3

collage

Amalie Szigethy <3

2 kommentarer

 • Cassandra

  Hej Amalie 🙂 Til en anden gang gælder billetten stadig, selvom ens telefon er gået ud. Kontrolløren kan tjekke på sin smarte maskine, om man har købt en billet, hvis man bare oplyser sit telefonnummer. Jeg vidste det heller ikke, men det skete altså for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Cassandra.
   Gud er det rigtig? Jamen tak for det, så ved jeg det til en anden god gang! Ha 🙂

   God dag!
   Knus Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Griffith Observatory ( LA part 3 )