MIN PINLIGE MANDAG.

Roosevelt Hotel ( PART 4 LA )

Hej alle sammen.

Håber i har en dejlig torsdag aften! Jeg er jo slet ikke færdig med at vise jer billeder fra min LA tur, så derfor tænkte jeg lige jeg ville lave en part 4!

Det er faktisk en lidt sjov historie fra min dag på Roosevelt Hotel fordi det var slet ikke meningen jeg skulle afsted.. Men altssååå. Jeg og min ven kørte til hotellet og fik lidt for mange drinks, og som i kan se var der ikke specielt mange folk ved poolen, faktisk var vi de eneste i mange timer, men det blev 2-3 meget sjove timer efter et par drinks eller 10 lol.
IMG_3312IMG_3307IMG_3304IMG_3313IMG_3330– Ja det er Pilou Asbæk og det var et meget ganske uventet møde. Jeg sad og snakkede ret højt dansk ved poolen til der er en dansk fyr som siger han altså godt kunne forstå hvad vi snakkede om, hvad vi så snakkede om må i selv gætte jer til. Lol. Han var så med Pilou i LA pga af en ny film han skulle være med i, og ja så fræk som jeg nu er spurgte jeg om et billede inden de skulle med flyveren hjem til Danmark.

Hmm :p

Amalie Szigethy <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN PINLIGE MANDAG.