Roosevelt Hotel ( PART 4 LA )

Jeg er stoppet med at ryge.

God formiddag alle sammen.

Ryger du, eller er du stoppet med at ryge, eller stoppede du og faldt i igen?

Jeg begyndte at ryge da jeg var 15 år gammel, og det startede som regl med indtagelse af alkohol også blev det pludselig fedt at ryge om aften uden min mor så det. Begge mine familier er rygere, så jeg har stort set vokset op med rygning i hjemmet, så derfor virkede det ikke så unormalt for mig at ryge, selvom der blev sagt at man ikke måtte ryge, men hvor dobbelt moralsk er det at sige til sit barn man ikke må ryge når ens forældre gør det?

Jeg har altid været et nysserigt barn, og er det stadigvæk. Lol.  Selvom folk advare mig mod ting, eller prøver at være bedrevidende så skal jeg altid selv prøve det, for man kan jo ikke vide hvad man kan lide og ikke kan uden at have stået i sitationen eller prøvet det, ja det er altså min holdning.

Jeg har altid været ret viljestærk, og når jeg sætter mig mål holder jeg dem som regel altid, hvis jeg falder i, så er det fordi jeg ikke selv vil det nok, og det gælder for alle mennesker! Nogen skal have hjælp, og det er en fair sag, og jeg har respekt for dem som tør at hive armen ud og siger ” jeg har brug for hjælp” om det er cigaretter, alkohol, stoffer whatever, det er sejt og den helt rigtige måde at gøre det på.

Når jeg går i byen og vågner op dagen efter plejer jeg at have virkelig moralske tømmermænd, jeg bliver pinlig og vil helst ikke snakke om hvad der skete aften inden. Jeg er en vild pige og elsker at danse, snakke med folk, få opmærksomhed, komplimenter, drinks, flirte etc. Det jeg hader ALLERMEST ved mine byture det er at jeg ryger som en skorsten, og ja, jeg ved godt det ikke er så charmerende, men ligeså snart jeg er halv fuld så tænker jeg ikke over det, til gengæld når jeg vågner dagen efter brækker jeg mig af bare lugten af en smøg, og det kan tage 3 dage før jeg for lyst til at ryge en cigaret igen, men så tænkte jeg sidste weekend da jeg havde været i byen om fredagen, HVORFOR egentlig tage  en smøg nu hvor jeg ikke har røget i 3 dage, hvorfor ikke prøve at holde den og lave et ryge stop? og ganske vist sad jeg og skrev nogen mål ned på et papir og jeg har ikke haft en smøg i munden siden sidste fredag, så jeg har været ryge fri i en uge. Ja, det er kun 1 uge, men så langt så godt og vi alle sammen har en start og jeg er stolt af mig selv! 🙂

SPISE TRANGEN.

Ok, er det nu jeg skal skyde mig selv? I forvejen elsker jeg mad, og mine cigaretter var med til at slukke min sult for de søde sager. Nu har jeg ikke røget i en uge, og jeg har spist chips med dip, drukket cola, onduleret en hel plade marabu chokolde for mig selv, spist en rom kugle, småkager og nødder- og jeg har ikke engang haft tømmermænd? Hjææælp.

Men næ nej, de søde sager overvinder ikke mig! Jeg har nemlig trænet flittigt selvom de søde sager er havnet i min mave, og jeg giver ikke op. Jeg må lade vær med de søde sager, og fokuser kun på min træning og kost, det er jo det, det hele går ud på- netop at jeg får en sundere hud, får bedre smagsløg, flottere hår og negle, at jeg ikke dør af lunge kræft, sparre penge på ikke at købe cigaretter og bedre form selvfølgelige.

Jeg går igennem dette forløb alene, så kryds fingre for jeg klare den!

NYTÅRS AFTEN

skal den dog have en over nallerne, og det er en aften hvor alt er tilladt 😉

12241514_482608368531051_725330478551088161_n

God røv og god weekend!

Kys Amalie <3

1 kommentar

  • Rikke

    Godt gået Amalie En afhængighed er pisse svær at komme af med – om det er rygning, alkohol, stoffer eller noget så ‘simpelt’ som sukker afhængighed (tro mig jeg kender til det med at kværne en hel Marabou – alene!) – så er det en afhængighed og vane og det er svært at komme af med.. Så de dage du har nået indtil nu er sgu flot

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roosevelt Hotel ( PART 4 LA )