Jeg er stoppet med at ryge.

MIN BOLIG STIL- SE MED HER.

Hej alle sammen.

Håber ikke i har alt for mange tømmermænd på sådan en kedelig stormfuld søndag. Er lidt spændt på senere, for stormen har ikke ramt Nordsjælland endnu, kun lidt i morges regnede det lidt, men det skulle blive crazy senere!

Jeg elsker mine nye frames!

Hvis der er noget jeg elsker så er det at indrette boliger, jeg var faktisk med i et bolig program sidste år som hed ”dit hjem i vores hænder” men desværre er det udskudt, og jeg ved ikke om det nogensinde bliver sendt, desværre! Det var virkelig sjovt at lave, og der kunne man også få en fornemmelse af hvad jeg kan lide og ikke kan lide. Jeg har taget et billede af mit soveværelse og dekoreret mine frames lidt rundt omkring med nogen qoutes jeg selv har valgt! Nu tænker i sikkert hvor jeg har dem fra, og jeg har dem fra desenio.dk . Jeg synes priserne er billige, og alle kan være med. Jeg synes idéen er super god, og det fungere rigtig godt. Synes det giver en god stil, og den passer med min stil perfekt. Jeg overvejer at købe nogen flere.

rammerIMG_3572IMG_3586chanelIMG_3583IMG_3542IMG_3548IMG_3561IMG_3576

For at se flere af deres fantastiske design følg instagram www.instagram.com/desenio/

eller deres hjemmeside for at bestille hjem desenio.dk

HUSK AT IDAG ER DER OP TIL 70 % – det gælder kun idag så skynd jer at gå ind at kig 🙂

Amalie Szigethy <3

2 kommentarer

 • Katrine

  Hej Amalie. Blogger du ikke mere? Det ikke meget man høre fra dig?! Er der en specielt grund til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Katrine.

   Jeg har gravid og været ramt af kvalme derfor jeg ikke har fået blogget, men er nu igang igen.

   Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er stoppet med at ryge.