Weekend og gravid!

Min store dag! Er mit barn sundt og rask?

Hej alle sammen og god aften!

Jeg har ventet på denne dag siden der stod 2 streger på min graviditetstest. Det jo klart at vi kvinder som bliver gravide tænker med det samme om ens barn er sundt og rask, og om alle fingre og tæer er hvor de skal være, altså et sundt og rask barn. Så idag var jeg til nakkefoldsscaning og lige med det samme kunne hun se fingre og tæer, hjerne og blære, hjerteslag og alle de ting et barn skal have, og risiko for downs syndrom var 1 ud af 20.000 så jeg var en glad pige da hun fortalte mig det. Min lille baby kunne hellere ikke ligge stille, den dansede rundt som jeg ville sige det, så vi havde problemer med at få hjerteslag ordentligt fordi den ikke ville ligge stille 😀

Følesen af at se sit barn.

Jamen for filen da, det var jo så mærkeligt at opleve min baby igen på en scanning, denne gang større og mere markent. Den vinkede allerede på første scanning i uge 10 og vi fik massere af vink denne gang også, og som sagt kunne baby ikke ligge stille. Hold da op hvor den hoppede. Gad vide om den kan mærke vi scannede den? hihi. Jeg fik en fornemmelse af babys profil denne gang, og jeg kunne se næseryg og kæbe parti, sådan da. Ingen tvivl om at baby ligner mig, men også lidt Mikkel synes jeg. Jordmoren sagde hvertfald den var en fotogen baby, og kaldt den model baby op til flere gange, jeg ved ikke om det fordi Mikkel næsten er 2 meter høj og jeg har trutmund. Haha! Hvem ved, men var glad for at se mit barn idag, og endnu mere glad for baby er sundt og rask. Så kan min dag ikke være bedre.

12471287_498800326911855_618346844_o

Her kan man få en fornemmelse hvordan profilen er, og selvfølgelige synes jeg at baby ligner mig mest! 😀 Jeg har simpelhent siddet og stiret på mine 4 scanningsbilleder jeg fik med hjem idag fra hillerød sygehus hele dagen, og jeg sidder endda imens jeg skriver dette indlæg og bliver ved med at klikke ind på indlægget for at se billederne igen, og igen og igen… Ja og IGEN! Sådan er det med sit barn. Tør slet ikke at tænke på hvor mange timer jeg vil sidde at kigge på min baby når den er ude af maven. Jeg er allerede forelsket!

12562606_498800276911860_1657260603_o

Her rækker baby tunge på scanningen, det er så vildt. Tænk at den har en tunge allerede! Generelt er det bare vildt der ligger et menneske inden i min mave. Jordmoren kunne ikke fortælle om det var en dreng eller pige, men hvad tror i- ud for de billeder jeg har lagt op? Kom gerne med jeres svar 😉

I can’t wait to meet you, 

for I already love you 

<3

Amalie <3

Der skal gøres opmærksom på at ved brug af mine billeder i kulørte uge blade eller på hjemmesider er strengt forbudt uden min skriftlige underskrift! Tak på forhånd!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Weekend og gravid!