Min store dag! Er mit barn sundt og rask?

Er du den nye Queen Of Scandinavia? Se med lige her!

QUEEN OF SCANDINAVIA. 

12605530_10153743520247906_2020932537314229542_o

Eventyr, rejser, oplevelser, internationale venskaber og muligheden for at få en fod ind i modelbranchen? Det lyder ikke dårligt vel?Det kan blive dig! og der er ingen krav til højde/drøjde- hvor cool er det ikke 🙂

Lige nu er Danmarks største model- og skønhedskonkurrence på jagt efter den næste danske pige, som skal repræsentere Danmark ved en af verdens største og mest storslåede internationale skønhedskonkurrencer – Miss Supranational 2016. Konkurrencen er én af verdens i alt fire ‘Grand Slam’ konkurrencer, og har flere år i træk vundet priser for det flotteste finaleshow og den smukkeste vinder, foran konkurrencer som Miss World og Miss Universe.

Queen Of Scandinavia skal finde 20 piger til den danske finale. Udover den danske repræsentant til Miss Supranational 2016, skal der kåres yderligere tre vindere som også skal afsted til hver deres internationale skønhedskonkurrence. Uhhh 😉

Udover titlen og æren af at repræsentere Danmark internationalt får de tre vindere en flybillet til den internationale finale, hele opholdet betalt og mulighed for at vinde store pengebeløb i den internationale konkurrence.

Der findes rigtig mange fordomme om skønhedskonkurrencer, og langt de fleste af dem passer slet ikke sammen med virkeligheden. Queen Of Scandinavia leder eksempelvis ikke efter en pige der altid har drømt om at skabe ‘World Peace’ eller som bruger al sin fritid på velgørenhed. De leder efter modne, stærke unge kvinder, som har lyst til at rejse, opleve verden, skabe nye venskaber og som elsker at opleve.

Et smukt ydre er altså ikke nok, du skal også have personlighed, ambitionen, være nysgerrig og have lyst til at være ambassadør for Danmark.

Hvorfor ikke give det et forsøg og få en oplevelse med i baggagen?

Queen Of Scandinavia afholder casting i 14 danske byer henover februar, marts og april. Du kan også tilmelde dig casting online. På deres hjemmeside www.queenofscandinavia.dk kan du se hvor og hvornår de holder casting! :-*12493695_10153743520802906_7455865434255751529_o

Du tilmelder dig ved at sende en mail til tilmeld@queenofscandinavia.dk med navn, alder, hvor du har hørt om konkurrencen og i hvilken by du gerne vil til casting. Easy!

Der er som sagt ingen krav til højde/drøjde, men du skal være mellem 13-27 år. (piger mellem 13-16 år bliver taget i betragtning til skønhedskonkurrencen Miss Global Teen 2016)

12523907_10153743520222906_8464411084984298922_n

Alt held og lykke til de piger/kvinder som stiller op! Hvis man har en drøm skal man følge den, det gjorde jeg selv i tidernes morgen i et program som hed Aquadorable som primært handlede om naturlige smukke kvinder som havde samme målretning som dette koncept, også var gevinsten at få sit ansigt på en vandflaske, aqua vand. Jeg vandt desværre ikke, men blev taget ud af mange ansøger i hele Danmark for at være en af de 20 piger som skulle være deltager i  tv showet om at blive ansigt på aquar flasken,  og blev så nummer 4- jeg røg ud lige inden finalen. Men man må aldrig give op! Jeg var 16 år og havde en drøm om at være naturlig model. JEG ønsker jer alt held og lykke igen, og husk at vær jer selv og smil og vær naturlig, det kommer man langt med!

black white

Dette billede er taget på stranden i Californien på Malibu Beach i 2013 af en prof. fotograf der skulle bruge nogen billeder i hans model mappe. Jeg har maaange billeder fra den fotoserie, men dem kan i se en anden dag 🙂

HELD OG LYKKE.

Knus Amalie Szigethy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min store dag! Er mit barn sundt og rask?