Er du den nye Queen Of Scandinavia? Se med lige her!

Man må gerne forkæle sig selv, selvom man er gravid!

  hej alle sammen og god aften!

Jeg har hørt mange gravide snakker om at de tit glemmer sig selv når de er gravide eller efter de har født, enten fordi at de tager for meget på og det hele bliver uoverskueligt’ og derfor ikke køber tøj til dem selv, eller de kvinder som bliver så meget ramt af graviditen at de ikke har overskud til at ligge make-up eller tage smart tøj på, der er også mange kvinder som har børn i forvejen og det gør der slet ikke er tid til det. Jeg har selv været ramt af kvalmen og ikke haft overskud til noget – TRUST ME. Men jeg går og minder mig selv om hele tiden at graviditet ikke er en sygdom, selvom jeg godt kan føle det nogengange! Dette er også min første gang jeg er gravid og jeg har ikke flere børn eller et job fra 8-17 hverdag, så jeg har lidt mere frihed at tage mig til når den lille kommer. <3

JEG har LOVET mig selv at selvom jeg er gravid og der selvfølgelige kommer flere børn på et tidspunkt så vil jeg altid huske mig selv, for det er sgu vigtig! Jeg er ung mor, og jeg vil da stadig gerne være lækker og være aktiv med mine venner og veninder selvom jeg har et barn, eller flere børn. Det er vigtig at ”mor” er ligeså velklædt som manden, og børnene. Selvom jeg får et barn vil jeg da aldrig glemme at tage til frisøren som jeg har gjort hele mit liv, eller stoppe med at få ordnet mine negle, eller stoppe med at købe det smarte tøj, det er klart at man må prioterere og man ikke kommer i første række mere, MEN man må altså hellere ikke glemme sig selv og blive maren malkeko for hurtig! Synes det er så synd med dem som får børn og så deres liv bare ovre, slut prut? Det forstår jeg ikke. Man må være stærk hele tiden og tager hele opgaven med begge hænder og være super mom! Ja, det har jeg altså tænkt mig. Jeg vil fascinere mig selv.

Jeg er totalt fascineret af Kourtney kardashian og hvordan hun har klaret alt det hun har været igennem, men bortset fra det har hun fandme fed tøjstil!  ( undskyld sproget ) Jesus maria. Hun formår altid at se så godt ud, også når hun er gravid! Hvis jeg kunne komme ind i hendes klædeskab for en dag – wow! En dag sad jeg og googlede hende, fordi hun jo har været gravid mange gange, og jeg ville ikke blive ked af at ligne hende som gravid, for hun bær det virkelig flot, og endda formået at få  hendes krop tilbage ( self ved at gå i fitness dagligt og spise sundt) but she did it!- det er virkelig fascinerende.  Men så faldt jeg over hendes sko på mange af hendes billeder fordi man som gravid helst gerne vil blive fri for de høje sko, også kan et par fede sorte støvler  altså lige gøre det- og det gør Kourtney Kardashian. I love it!

collage

Jeg var nede i en af mine ynglings butikker som hedder milium  forleden som ligger i Hørsholm hovedegade nr 18 fordi jeg ikke kunne glemme et billede jeg så på  deres instagram som du forresten kan se og følge HER  af deres fede fede støvler som de har fået hjem.

11267092_923762887714011_218949795_n

 • så SELVFØLGELIGE skulle jeg lige ned at se hvad de havde fået hjem, og jeg kom selvfølgelige ikke hjem uden et par nye støvler, som jeg glæder mig til at have på i min graviditet og stadigvæk føle mig smart og lækker.. Er glad for det er sommer når jeg bliver høj gravid så jeg ikke skal ligne endnu mere en flodhest end hvad jeg kommer til at ligne med kæmpe sweatere på og flere lag bukser, lol. Jeg glæder mig til de løse kjoler og fede støvler og hatte- Tak Kourtney Kardashian for alt den inspiration. Gid jeg boede i udlandet. Suk..
 • Her nogen billeder af mine nye sko, også kom jeg vidst også hjem med en jakke.

 

collage

image-4image-1

 

Så vare det ikke længe før jeg skal ud at lufte mine nye sko, uh de er så flotte. Hihi.

Kærlig hilsen Amalie

2 kommentarer

 • Mette

  Selvfølgelig skal man ikk glemme sig selv, men man skal lige huske at der er flere ting i det end at man tager på…. Du kan få et barn med kolik, der ikk sover eller du kan få et helt andet syn hvor du bare nyder din baby så meget at alt andet er ligemeget…. For de fleste bliver tøj, negle mm ikk det samme, da livet giver en anden mening end før man fik barn… og samtidig skal du lige huske at Kardashians søstrene har barnepiger til deres børn, så de har en del mere tid til at træne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Hejsa smukke amalie elsker at følge dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du den nye Queen Of Scandinavia? Se med lige her!