Gode billeder bliver bedre når du deler dem <3

Så blev det altså min tur.

Jeps!

Jeg var inde hos min skønne frisør TORNSBERG.DK igår og få lavet mit hår. Jeg havde ellers aftalt med mig selv jeg ville beholde mit korte page hår, men den gik vidst ikke. Vi kvinder er altid kritiske, og jeg burde have beholdt mit korte hår fordi mit hår virkelig elskede mig for det. Det voksede sig så tykt på ingen tid og jeg kunne have fået det virkelig sundt og langt hvis jeg ville, men nu hvor jeg er gravid og har taget på og det kun går den vej man helst ikke ønsker det går, så skulle der ske noget. Så jeps, det blev min tur til at forkæle mit udseende lidt, og det hjalp min dygtige frisør mig med ( feeling lucky ) det er jo svært at sætte extensions i så kort hår jeg har, og få det til at macthe tyngden og længden, men det kom slet ikke bag på mig at det kunne TORNSBERG.DK ( Mette ) sangtens finde ud af. Selvfølgelige kræver det at man sætter håret hver dag og bruger de rigtige produkter til håret så det ikke tager endnu mere skade end hvad det allerede gør. Jeg er jo meget mørk i min hårfarve så det slider på mit hår hvergang jeg farver det blond og får syret extensions i så det er sgu vigtig man sætter ekstra tid af, men hold nu op hvor jeg havde savnet det. Min kommentar var da jeg så mig selv i spejlet da jeg var færdig ” Nu er jeg sgu tilbage, den gamle Amalie” og det var faktisk skønt.

Før.

IMG_1175

Efter.

IMG_1180

<3

IMG_1184

Mine produkter jeg bruger.

IMG_1206IMG_1213

Det skifter faktisk meget fra Amika til Milshake produkter jeg bruger da min graviditet har gjort at der er nogen ”lugte” jeg er mere til end andre dage. Det er vigtig for mig at mit hår, først og fremmest dufter godt og er blødt, det er MEGET vigtig. Min dag fungere ikke uden at mit hår er silkeblødt, og det er også derfor jeg vasker hår hver dag ( jeg ved det er dumt og usundt for håret )  og med milkshake produkterne går man aldrig fejl. Jeg farver først mit hår i lilla shampoo så mit hår bliver lidt gråligt ( det kan jeg bedst lide ) også vasker jeg det i nourishing shampoo bagefter også hårkuren i bagefter, også kan man enten tage whipped cream i håret ( når det stadig er vådt ) eller den gule ( i kan se på billedet ) så garenteret man velduftende blødt hår parat til dagen.

Besøg MILKSHAKE:

FB: MILKSHAKE-FACEBOOK.  IG: MILKSHAKE-INSTAGRAM

Kontakt sjælland/fyn: 6113-7000 eller. 2114-0757. Jylland: 4213-8280.

For at få klippet hår som mig, eller generelt bare gerne vil have studset spidserne eller farvet hår så får jeg lavet mit hår hos. www.tornsberg.dk og deres IG ER DETTE LINK eller like gerne deres facebook profil lige HER.

Tak fordi i kiggede med :-))

Sponsoret indlæg

Amalie <3

2 kommentarer

 • Camilla

  Må jeg spørge hvilke produktet du bruger, nu hvor du er gravid. Tænker mere kemikalier mm. Ikke er det sundeste under en graviditet. Vægten medfølger det ved man jo når man vælger at få et barn. Udover det så syntes jeg du er sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Så længe farven ikke kommer ned i hovedbunden (som man kan se det ikke gør) sker der ingenting.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode billeder bliver bedre når du deler dem <3