California Dreamin'

Hun skal have det bedste #mindatter #kjoler #kærlighed. Se med her.

collage

Se lige denne her fine strutkjole jeg fandt inde på www.luxusanddesign.dk  aww. How cute is this?? Glæder mig vildt meget til at give hende den på. Man kan få denne her fine ”ballerina” nederdel i alle størrelser og den kan faktisk gå til alle aldre. Da jeg venter mit første barn kan jeg ikke vente med hun bliver større, så jeg har bestilt min hjem i str. 0-1 år, selvfølgelige 😀 Jeg ved hun nok vokser ud af den før eller siden, men så gemmer jeg den til den dag jeg skal have en pige igen. Den er bare så SØD den nederdel. Glæder mig til hendes tykke lår og fine ballerina sko inden under strutskørtet og en sløjfe i håret. Hun bliver så lækker! Min lille pige <3

Hvis du selv skal til et fint selvskab eller barnedåb eller generelt bare må have den samme som jeg har, så kan du købe den lige HER den er sat ned, så skynd jer ind at kig på deres hjemmeside. www.luxusanddesign.dk. #AngelsFace <3 

IMG_1445

IMG_1446IMG_1447IMG_1445

Tak fordi i læste med.

God weekend!

Amalie <3

LINKS: https://www.facebook.com/Kreative-ideer-til-dig-og-boligen-224411887721321/?__mref=message_bubble

https://m.facebook.com/Luxus-and-Design-198176357059042/?__mref=message_bubble

Sponsoret <3

6 kommentarer

 • Uh hvor er det nogle skønne posts du har! <3 – Jeg følger lige 🙂 Du kan eventuelt finde billige maxi kjoler på http://billige-maxi-kjoler.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maddie

  Hej Amalie jeg venter mig også
  Med en lille prinsesse er sat til den 20 juli 2016 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja nielsen

  Hej Amalie hvornår har du termin til fødsel af din lille datter. Jeg ønsker dig en god og lykkelig fødsel. Knus fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Sonja.

   Jeg er sat til d. 30 Juli men man ved jo aldrig helt 😉
   Men mange tak skal du have.
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sonja nielsen

   Tak for svar søde Amalie. Jeg glæder mig til dit kommende program på TV3, og at følge dig. Håber også vi får set lidt til din Mor, som også er skøn. Fortsat god dag min ven og pøj pøj med det hele. Knus fra Sonja Nielsen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det kunne være interessant, hvis du lavede et indlæg om dengang du fik en abort.

  Vækker din nuværende graviditet minder fra dengang? Følte du dig presset? Fortryder du dit valg eller har du sluttet fred med det?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

California Dreamin'