Hun skal have det bedste #mindatter #kjoler #kærlighed. Se med her.

SÅ rammer jeg TV’ET mandag aften i de danske stuer! Se med her –

Yup, yup. ENDELIG viser kanal4 program serien ” dit hjem i vores hænder ” med Maria og jeg. Vi filmede programmet sidste år i Januar så det er faktisk et år og en måned siden idag. Tiden flyver afsted, og kan slet ikke huske nogen af de ting jeg har sagt og gjort i de trailere jeg har fået tilsendt som du kan se længere ned i indlægget!

Husk at se med imorgen, mandag d. 22 til og med torsdag d. 26. Hold nu kæft hvor jeg og min veninde Maria havde det sjovt. Maria hun bor i Tyskland oprigtig sammen med sin kæreste, så da jeg spurgte om hun ville komme til Danmark for at lave det her program med mig og hun sagde ja blev jeg SÅ glad. Vi havde den fedeste uge, og vi grinte under alle optagelserne som i 24/7 -faktisk så meget at produktionen nogengange bad os om at koncentrere os så vi kunne lave tv. At grine er livet, og jeg har ondt af de folk som ikke kan grine. Haha 😀

Vi havde faktisk ikke så svært ved at samarbejde omkring de rum vi skulle renovere, vi var meget enige om alle ting, så det var skønt. Vi filmede fra kl. 7:00 om morgen til kl. 23:00 om aften hver dag, det var nogen HÅRDE dage og det medførte vi blev overtrætte og drak lidt for meget kaffe- men hold nu op vi havde det sjovt med ALT vi lavede!

Husk hvis i vil se med er det nu på mandag kl. 20:00 på KANAL 4!

Jubiii. Vi ses i tv’et 😉

 

_M5A6423_M5A6277_M5A6288_M5A6459_WEB

 

 

 

….Hahaha…

Amalie <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hun skal have det bedste #mindatter #kjoler #kærlighed. Se med her.