SÅ rammer jeg TV'ET mandag aften i de danske stuer! Se med her -

En gave fra mor til datter er altid specielt.

Jeg kan huske allerede fra da jeg blev født at min mor altid kom hjem fra arbejde med små fine gaver til mig, det kunne være alt fra en bog eller et lille smykkeskrin med en ring fra hendes ungdom eller en fin ramme med billede af mig selv i. You name it, og jeg kan allerede mærke at selvom min datter ikke er født endnu så går jeg også og køber små fine ting. Den første ting er denne her bog ” de samlede eventyr om peter kanin og hans venner” og lige når man åbner bogen kan man skrive en lille hilsen. Da jeg ikke ved hvad hun skal hedde endnu så kan jeg hellere ikke skrive hendes navn, men det kommer jo. Er helt vild med kaniner til børneværelser og bamser, og mit projekt til hendes værelse har været at finde en kanin, og jeg fandt den sødeste blødeste kanin, faktisk to. En i stor hvid og en lille lyserød kanin som i kan se på billederne, den passer bare så fint på hendes værelse som er LANGT fra færdig endnu, men jeg går at hygger med mig projektet så det passer mig egentlig helt fint. Jeg glæder mig allerede vildt meget til hygge aftener når jeg skal ligge og putte med hende i sengen på hendes værelse og kigge i bøger og kysse hende.

Så en gave fra mor til datter ( min skat ) <3

Kaninerne kan købes i Hørsholm Midtpunkt på 1 sal i børnebutikken Toys og hermed også denne fine eventyrs bog. I kan følge siden på INSTAGRAM lige her  <3

IMG_1587IMG_1593IMG_1590IMG_1592

 

Livet som gravid.

Det er fantastisk hvad der sker med kvinde kroppen når man er gravid, men man skal også lige vænne sig til hvad der sker med kroppen. Jeg synes det er hårdt at man tager sig meget på og at man ikke kan bevæge sig i de mængder som man kunne før. Jeg har altid trænet, og træning har altid haft stor betydning for mig i mit liv. Hvis jeg havde en dårlig dag, så trænede jeg. Hvis jeg var eller ked af noget, så trænede jeg – fordi at så fik jeg det meget bedre og min dag kunne forandres fra en lorte dag til en fantastisk dag, så det med at man er i god form og man kommer ud og får motion det har meget at sige. Jeg er desværre en af de gravide som ret tidligt i  min graviditet døjet med bækken smerter og ondt i hofterne og det gør at jeg hverken kan bære eller styrketræne, og det er jeg rigtig ked af faktisk, fordi det er ikke altid sjovt bare at sidde derhjemme og glo i tv’et fordi man ikke kan lave noget. Jeg er generelt en ret aktiv pige derfor har det været en kæmpe omvæltning  at skulle ligge det på hylden og istedet for at være i form faktisk kun blive større og større. For mig fylder det rigtig meget. Inde på min instagram profil lagde jeg et billede op af min mave som ser sådan her ud lige pt.

IMG_1576

17+5

…& der skrev jeg blandt andet med hashtagget #holdud hvor mange synes det var lidt sjovt fordi så langt henne var jeg ikke endnu, og det kun blev værre og hvad der ikke blev skrevet. Men jeg synes man skal respektere en hver graviditet og kvindekroppen fordi den vokser fordi vi er forskellige og hvis jeg allerede synes det er hårdt nu så lad mig da for guds skyld synes det, det er jo ikke for sjov jeg skriver hvad jeg skriver. Jeg ved godt jeg kun bliver større og større og jeg har 5 måneder tilbage som gravid, men at jeg allerede har smerter NU og ikke kan være så aktiv er min sag, og jeg synes da det er dejligt for dem som har det let som gravid og træner og kan være aktive men det kan jeg ikke desværre og det har intet med andre at gøre, det er bare sådan min krop har det. NÅR det så er sagt så er det fantastisk at være gravid fordi jeg ved min datter vokser som hun skal og jordmoren siger hun har det perfekt og alt ser rigtig godt ud. Det er en dejlig følelse for ikke at nævne at allerede for 2 uger siden begyndte jeg at mærke ”små fisk” som er bobler fra min baby, så jeg går og venter på spark som forhåbentlig snart kommer. Jeg havde en drøm i nat hvor jeg så hendes små fingre igennem skinnet på min mave som mange folk siger man kan når de bliver så store og gerne vil ud, det var en fantastisk drøm, men da jeg vågnede så savnede jeg hende, som om jeg havde mødt hende, så hele min dag i dag har været lidt underlig med et kæmpe savn til en jeg ikke engang har mødt endnu.

Så oven i alle de forandringer og ondt i bækken, hofter og ryg tænkte jeg at jeg gerne måtte forkæle mig selv, så jeg bookede en tid hos Sisse Borg. Sisse borg ligger inde i Nørregade nr 47 1 sal og laver alt fra sports massage til gravid massage. Det var SÅ skønt bare at koble af og få løst alle mine spændinger fra top til tå. Hvis du selv er gravid eller generelt dyrker meget sport eller vil have zoneterapi så kan du booke hos Sisse på Nørregade lige HER.

IMG_1583

Her lå jeg idag, og hvis i kigger på message sengen kan i se der er to puder, imellem de to puder kunne min mave ligge. Ah gid man havde sådan en seng derhjemme da jeg er ved at blive så stor nu jeg ikke kan sove på maven mere uden det gør ondt eller jeg ligger ubehageligt. Jeg var i drømmeland til min massage idag. Hun var så god- Tak Sisse! :*

Ønsker alle en dejlig aften.

Amalie <3

Sponsoret indlæg.

6 kommentarer

 • Hej Amalie.
  Er du interesseret i en personlig illustration til at hænge op på børneværelset, så tjek min Instagram @camilsen_illustration ud. Laver gerne en med søde kaniner ig evt jeres datters navn 🐰💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvis du vil træne skånsomt og med fys, så ligger der Københavns hyggeligste center ikke så langt fra Nørregade, nemlig i skindergade. Jorcks studio. Der er et træningscenter og mulighed for pilates blandt andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Amalie vil du ikke lave et indlæg om dig og dig kæreste og vise nogle billeder fra Jeres hus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Du er simpelthen så smuk med din fine mave Amalie ☺
  Du bærer bare din graviditet så flot altså☺

  Hvis du kunne være interesseret i en nusseklud med en kanin, fra samme mærke som de fine bamser du har købt, så kan de bl.a. købes her http://www.lirumlarumleg.dk/collections/jellycat?page=2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Nu du er vildt med kaniner så kan du få en baby bog til barnets første år med alt fra første ord, skridt, billeder, tænder osv. Den hedder den originale Peter kanin bog / barnets første år (eller noget i stil med det) den er overskuelig og ik alt for tyk og uddybende men de vigtigste ting 🙂 Held og lykke med resten af graviditeten. Jeg tog på fra 72 kg til 90 pga bækkenløsning/diskusprolaps men tabte på mindre end 6 mdr. fra 90 til 58 kg. Bare pga. Fødsel, lange gåture med barnevogn og amning.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ rammer jeg TV'ET mandag aften i de danske stuer! Se med her -