Aborter og graviditet.

Jeg skal i aftenshowet imorgen kl. 18:30.

Ja jeg skal i aftenshowet imorgen aften primetime. I kan jo næsten gætte jer til hvad vi skal tale om- nemlig emnet om mit sidste blog indlæg om aborter i forresten kan læse lige her.

Jeg har sagt ja til at deltage fordi jeg ingen skam finder i det jeg har været igennem. Jeg har lært at man kun bliver stærkere som menneske hvis man ikke skjuler noget, og indrømmer sine fejl, og det har jeg valgt at gøre som menneske, fordi det hjælper mig og jeg bliver stærk af det. Jeg ved godt der sidder mange af jer derude som er uenig med mig omkring mine valg, men jeg er faktisk virkelig ligeglad, det preller af på mig fordi jeg er glad for de valg jeg har taget i livet, uden dem ville jeg ikke være det stærke, målrettet menneske jeg er i dag..

Hvis i vil se med imorgen, så husk det er imorgen aften på DR1 i aftenshowet  kl. 18:30.

Good for ya

Forresten vil jeg gerne sige tak for alle de beskeder der landet på min facebook side og her på min blog. Jeg har både fået positive og negative kommentarer- tusinde tak for de positive hilsner, men jeg har før sagt at jeg simpelhent ikke acceptere grimme kommentarer eller en negativ tone på mine sider, så bliver det slettet. I er velkommen til at kalde mig ”morder” og hvad der ellers er blevet skrevet på jeres egne sider og diverse debatter, men det sker altså ikke på mine sider 😀 Jeg er kun interreseret i en god tone hvor der er plads til alle <3 Tak på forståelse.

Amalie <3

13 kommentarer

 • Harriet Kaya

  Kære Amalie – jeg er selv imod aborter men synes det er virkeligt modigt at stå frem og vil samtidig sige at det er virkelig svinsk med andre mennesker der dømmer for de kunne jo sagtens selv have stået i den situation men blot holdt det for dem selv – jeg synes du er en virkelig stærk og fantastisk person og skønnest ved dig er nok , at du virker ærlig og målrettet og ikke fordømmer andre 🙂 jeg ønsker dig virkelig meget kærlighed i livet og ikke mindst et stort tillykke med din datter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Tulle2022.
   Tusinde tak for din besked! Det er bare så rart at få komplimenter i forhold til folk som er meget dømmende overfor de valg jeg har taget/tager. Ingen tvivl at jeg gør det i bedste mening i forhold til mig selv, tak fordi du kan se det.

   Tak, ja jeg glæder mig meget til at blive mor og møde hende 🙂
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  Hej malle du skal bare slette de grimme beskeder fordi folk har ingen PLI mere det utroligt hvad en person kan skrive grimt til en eller om en bare fordi de sidder bag en skærm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Sus.
   Alt negativitet bliver slettet både på min blog, instagram og Facebook, så bare rolig men tak!

   Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Amalie!
  Har lige set dig i Aftenshowet – super flotte øreringe. Må jeg spørge hvor de var fra? 🙂
  Mvh Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Emma.
   De er frea needsjewellery.dk

   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Det kan ikke være rigtigt, at man i 2016 stadig skal skamme sig over at have fået en abort! Du er ikke morder – du tog en ansvarlig beslutning, som på daværende tidspunkt var bedst for dig, og jeg synes, det er stærkt, at du fortæller om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Amalie du er ikke en morder. Hvis du er morder pga. en abort, hvad fanden er slagtere så? Masse mordere? Ej nu må det stoppe.
  De fleste af de her mennesker spiser garanteret kød, men det er sku også et liv der blev taget der, så de skal stoppe med at være så dobbeltmoralske!

  Du var ikke klar der, det er du nu. Og så skal der stoppes med at stresse dig med alle disse kommentarer, specielt under din graviditet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Du har absolut intet at skamme dig over!

  Du var ung og i et usundt forhold med en uansvarlig mand, som ikke støttede dig i at gennemføre graviditeterne. Jeg tror bestemt, at du valgte rigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carolina

  Ignorer Fie Laursen – hun er tydelig en meget umoden, uvidende og dømmende person. Jeg sendte hende denne besked:

  “Kære Fie

  Hvor er det søgerligt, at der er folk som dig, der stadig har samme mentalitet, som man havde tilbage i 60’erne.

  Abort er ikke mord. Når man får foretaget en abort, får man fjernet en klump ulevedygtige celler – ikke et barn! Vælger man at fortsætte en graviditet bliver cellerne til et barn på et senere tidspunkt, men det er ikke et barn på det tidspunkt det bliver fjernet. Der er stor forskel!

  Du skriver at “hvis man er gammel nok til at have ubeskyttet sex, er man også gammel nok til at tage barnets hånd og ikke liv”.

  Teenagere begår ofte fejltagelser, hvad angår prævention. De er fysisk set gamle nok til at have sex, men på det mentale plan er de på ingen måde gamle nok til at varetage et barns liv. Teenagere er stadig selv børn, og børn kan ikke opfostre børn på en sund og udviklende måde som voksne mennesker kan.

  Voksne mennesker kan også begå fejltagelser, hvad angår prævention, og nogle kvinder bliver endda gravide selvom de er på prævention. Skal de sætte børn i verden, som de i bund og grund ikke ønsker? Det gavner ingen parter og går decideret ud over børnene. Hvorfor skal man byde et uskyldigt barn det?

  Jeg synes ikke, at det er fair, at du dømmer andre kvinders valg om at have fået foretaget en abort, da du kender ikke deres grundlag for, hvorfor de har valgt, som de har gjort. Det er langt fra alle der bruger det som prævention!

  Jeg kan desuden oplyse dig om, at uønskede børn ofte får misbrugsproblemer i deres voksenliv grundet mangel på omsorg og kærlighed i deres barndom.

  Hvorfor er det bedre at sætte uønskede børn i verden end at tage et ansvarligt valg, der i sidste ende gavner alle?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super flot svar til Fie!! Det er næsten grinagtigt hvor uintelligent hun er!! Der er ederpærkme stor gorskel på at have sex for “sjov”, og så til at tage sig af et barn. Så at hun siger at det er det samme er simpelthen idioti på højt plan!!
   Og måske hun også lige skulle feje for egen dør. I december snakker hun i en video om graviditet, og siger at hvis hun blev gravid, så ville det ødelægge hele hendes liv. 2 måneder senere er hun helt besat af at blive gravid!! LOL hun er et kæmpe fjols … Amalie er sgu bare et dokumenteret bevis på en teenager der i løbet af 6 år modnes, nøjagtig ligesom alle andre. Desværre er mange mennesker bare ikke i stand til at se andet end den 18 årige Amalie vi så i paradise, og tror at hun stadig er 18 år … Havde jeg skulle stå model til bare halvdelen af det Amalie havde fået smidt i hovedet gennem tiden, så er det stensikkert at jeg ikke havde stået oprejst!! Hun er altså en éner, og vi kan lære en masse af hende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Lisa.
   Tak for dine ord. Jeg besvare desværre ikke denne besked i forhold til hvad du har skrevet om Fie andet end jeg er super glad for din opbakning, betyder rigtig meget! 🙂

   Tak fordi du følger med!
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Hvor er du modig!

  Du skal ikke lytte til de negative kommentarer – det er din krop, dit liv og dit valg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aborter og graviditet.