Få mit outfit lige her.

Hvorfor skal man altid spørge 3-4 gange om ekstra dressing?

Noget jeg altid har undret mig over det er hver eneste gang jeg skal have salat pizza, eller kebab nede på den lokale ( ja jeg er en af dem som godt kan lide ekstra dressing ) ELLER sushi med den berømte ” chili mayo ”. Oplever i det også, eller er det bare mig?? Jeg skal ALTID bede pizza manden om ekstra dressing, og ja jeg nævner det måske 3-4 gange i telefonen ind til de bliver trætte af at have mig i røret, men det er fordi at så jeg sikker på de husker det! Jeg kan ikke spise min mad uden ekstra dressing når det handler om kebab pizza ting. Når det så er sagt kan jeg hellere ikke spise min sushi uden chili mayo, der SKAL være chili mayo, og helst MEGET af den, nogengange tror jeg at resturanterne sparre, fordi hvorfor ikke bare give deres kunder det de vil have??? ” Kan i ikke bare nøjes med 2 chili mayoer nu hvor i er to personer også kan i altid bestille mere?” NEJ det kan vi nemlig ikke, og vi betaler gerne for det som ikke bliver spist, HIT MED MED CHILI MAYOEN OG EKSTRA DRESSING PÅ MIN PIZZA ELLER KEBEB, kom så, bare fyld på, massere af det forhelvede.

😀

Amalie Szigethy

1 kommentar

  • Jørgen Peter Jørgensen

    jeg har selv prøvet det samme, derfor har jeg altid ekstra dressing i køleskabet

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få mit outfit lige her.