PARADISE HOTEL!

UGE: 21+2. DAG: 149. DAGE TIL TERMIN 13. 53 % AF GRAVIDITEN ER NÅET.

Noget jeg vil dele med mine læsere.

Jeg er over HALVVEJS i min graviditet, hvor skønt er det ikke? Solen er fremme, luften er ren og dufter af forår. Solbrillerne er fremme og den varme sweater er fundet frem! Lille pigen sparker og sparker og er med mig hver dag! Fantastisk følelse og meget livsbekræftende, jeg glæder mig SÅ meget til hun kommer.

Faktisk synes jeg det gået ret stærkt fra dagen jeg stod med to streger på min graviditets test til jeg nu skal føde om 4 måneder og min dejlige lille datter kommer til verden. Det er ret vildt at tænke på. Når jeg fylder 25 til August vil jeg have min datter på armen og hun vil være en måned, det havde jeg aldrig i mit liv forstilet mig da jeg fyldte 24 år sidste sommer hvis jeg skulle gætte mit liv et år frem, men det er til gengæld hvad jeg elsker ved livet, det er man ved aldrig hvad fremtiden bringer, og mit største ønske er gået i opfyldelse, jeg er virkelig glad og taknemmelig og jeg har aldrig prøvet at glæde mig SÅ meget som jeg gør nu.

Hvordan er det at være gravid?

Jeg har altid gerne ville være gravid og have børn, og jeg har altid forbedret mig på hvordan det ville være at være gravid siden jeg var helt lille! Haha. Min mor vejede 110 kilo med mig, og havde en startsvægt på 64 kilo ( ligesom jeg selv ) så jeg har altid troet at jeg ville blive kæmpe tyk, spise pizza og mac Donald og sovs og kartofler hver dag, men næ nej, sådan er det altså ikke. Jeg har taget omkring 12 kilo på og kan nok forvente 10 mere inden jeg skal føde, men det er jeg meget glad for og ikke bange for at sige det højt! Jeg er meget sårbar kan jeg mærke, og har også mine tude ture, men så bliver jeg hurtig glad igen- det er skræmmende hvordan ens sin kan ændre sig så hurtig fra glad til ked af det, og fra positiv til negativ, men det følger med, og jeg er ved at være vant til det nu. Jeg er generelt en meget glad pige, og ser positivt på alting!

Min gravidit har ikke været en dans på roser.

Der har været mange rygter igang både i medierne og hos de mennesker som har fulgt med på sidelinjen. Hvis det stod til mig ville jeg gerne have holdt det privat af årsager til min datter som kan sidde og læse med når hun bliver ældre, men desværre er der mennesker som man regner med som stikker én i ryggen. Jeg vil gøre mit bedste for at beskytte hende til den dag jeg dør og jeg vil aldrig snakke grimt hverken om hendes far eller hans familie. Den styrke har jeg hjemmefra.

Mit nye tv program.

10403246_516751535116734_8751822906770619469_n

I mit nye tv program der kan man se fra A tilhvordan tingene hænger sammen i forhold til hendes far, og hvorfor vi ikke er sammen. Sandheden er at han har ikke været en del af min graviditet og vi har aldrig boet sammen på noget tidspunkt. Kærester? Tja, det hele skulle se godt ud udefra. ( Ja, jeg har været alene om alt ). Mit hjerte bære mange hemmeligheder.  Der er sikkert mange spørsmål nu, men jeg håber og respektere at i vil vente med at få svar på dem til i ser programmet, for jeg må desværre ikke udtale mig om det ydeligere da jeg har en aftale med TV selvskabet som producere programmet og TV3.

Hvordan kan man ødelægge noget som aldrig var der?

……Det har været vigtig for mig at afvise de rygter Mikkel har sat i gang om mig fordi jeg synes det var unfair at han kunne få lov til det, mens jeg sad på min flade hjemme i min sofa og kunne læse med fra sidelinjen om mit eget liv fordi en mand har valgt at udtale sig på vegne om mig og mit liv af vrede og frustration netop fordi det ikke gik efter hans hovede-> endda løgne om utroskab og udtagelser som slet ikke gav mening i forhold til vi slet ikke har været kærester, eller boet sammen!!! Jeg må tilgive mig selv og selvfølgelige Mikkel og understrege at jeg hverken har været utro eller ødelagt noget, for hvordan kan man ødelægge noget som aldrig var der?

Jeg kender sandheden, og så længe jeg er en ordentlig pige og har styr på mit liv, så er jeg med hånden på hjertet fuldstændigt ligeglad med hvad andre siger eller har mening til mit liv, jeg har taget de valg jeg har taget og har god opbakning hjemmefra og støtte fordi jeg kommer fra en god, sund dejlig familie og det er jeg LYKKELIG for. Jeg har stilhed i sindet og fokusere kun på min dejlige lille pige inde i maven og bygger min rede, vi er så mange som glæder sig til hun kommer, og det overgår alt i hele verden.

Det har og er selvfølgelige hårdt at man ikke må fortælle detaljeret hvad der sker når man får ”kastet” ting i hovedet som slet ikke er sande, jeg har valgt at holde min mund fordi jeg beskytter mine med mennesker og jeg vil ikke have noget negativt i mit liv, overhovedet, så derfor har isoleret mig fra folk som ikke bidrager med noget positivt i mit liv. En ny verden er startet for mig og jeg er vild med det! Jeg håber på forståelse og stilhed efter dette blog indlæg for jeg kan og vil ikke besvare flere spørsmål andet end det har været rigtig vigtig for mig at fortælle hvad der er op og ned på disse løgn historier der har været ude. Jeg vil ikke have det på mig, også det jo dejligt jeg har min egen lille ”klumme” hvor jeg kan få lov til at forklare hvordan tingene i virkeligheden hænger sammen, for her er der kun ærligt snak og en god tone, intet andet.

Tak.

Amalie Szigethy

OBS. Der må ikke tages noget skriftligt fra blog indlæg uden tilladelse fra Amalie Szigethy. 

28 kommentarer

 • Hej Amalie:)
  Jeg må indrømme at jeg tager hatten af for at du står frem om sandheden, det kunne alle lære noget af. Jeg er selv begyndt at blogge for min egen skyld fordi jeg har været en del barske ting igennem. Jeg er 29′ fik mit første barn som 21 årlig og venter nu mit 3 barn<3
  Jeg finder det inspirerede at følge dig på tv, facebook, instagram og her på din hjemmeside. Du er en stærk sej pige, som er 100 % dig selv og det er det vigtigste. Du har dine veninder og familie ved din side og det er det der tæller her i livet. Jeg kunne rigtig godt tænke mig du lavede et blogindslag om hvor du shopper alt dit lækre graviditetstøj fra, du ser så pæn og sofistikeret ud. Jeg mangler lidt af det i min hverdag:)
  Tak for din ærlighed.
  Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Hej Amalie,

  Hvor er din fine kjole fra? Så fin!

  Pøj-pøj med den lille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilia k

  Ja fuck hvad andre siger og tror.
  Jeg var selv alene i min første graviditet og endte op med min kammi senere, som jeg nu har to børn med oveni 😊 Jeg hepper lidt på dog og Peter faktisk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Amalie.!
  Jeg må sige jeg elsker a følge dig her på din blog og elskede a se dig dengang du var med i PH, til trods for folk har deres mening om dig. Må jeg sige a det er dejligt a læse hva du har a sige omkring rygterne om dig og jeg elsker din ærlighed, og sys det er synd a folk ska kaste mudder efter dig, når de ikk kender sandheden.. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Marie Louise.
   Tusinde tak for de søde ord, det betyder rigtig meget for mig!
   Ønsker dig en skøn påske!!!

   Kærlige hilsner Amalie Szigethy

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Amalie håber du trods alt har det godt😊
  Og bare luk ude hvad andre siger tror og tænker, det vigtigste af alt er, at du selv ved hvordan tingene hænger sammen. Glæder mig til at følge dig i dit nye program 😊 ( hvad hedder det ?)
  Og du må have alt held og lykke med den lille bebser💕 Inde i mavsen 😊 Knus Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Amalie! Så hyggeligt at følge dig på sidelinjen 🙂 hvornår begynder dit nye program :-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Katrine.
   Tusinde tak, er glad for du følger med.
   Faktisk har jeg ingen ide om hvornår det begynder, men ligeså snart jeg ved det skal jeg nok offenliggøre det på bloggen, så følg endelig med!

   God påske.
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Utrolig du stadig er nødt til at forsvare det valg du træffer! Fik min datter som 21 årig og klippede mig page for at virke “mor agtig” og ved du hvad. Lige lidt virkede det for at vise omverdenen jeg var mor.
  Jeg står nu med en datter på snart 4, ikke sammen med faderen men derimod 2 uddannelser på cv’et og en smilende og glad pige hver evig eneste morgen! Whats not to like! Jeg er pave stolt og bliver du også af din datter uanset under hvilke omstændigheder hun er kommet ind i denne verden
  Du kommer til at klare det med klasse og heldigvis, som du selv skriver med er tæt netværk omkring dig! Go go amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Ditte.

   Ja desværre er der altid nogen mennesker som skal irettesætte andre mennesker og nedgøre for at de kan få det bedre med dem selv, men så er det godt vi har stærke kvinder i dagens Danmark som kan støtte op omkring hinanden og hjælpe hvor der skal hjælpes. Heldigvis findes de, ligesom dig selv! Tak for din besked og ønsker dig og din datter alt held og lykke 🙂

   God påske.
   Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Amalie ❤️
  Synes at du er en fantastisk pige! Og held og lykke med din lille guldklump 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Camilla.

   Mange tak, dejlig besked at få! Ønsker dig en dejlig påske 🙂
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du skal nok blive en fantastisk mor med den indstilling 💕 Noget helt andet må jeg spørge hvor din smukke kjole er fra? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Mette.
   Mange tak skal du have, det er jeg også sikker på jeg bliver, jeg glæder mig SÅ meget 😀 hehe
   Ja, min fine kjole er fra butikken Pistage som ligger i Rungsted Havn, det er ikke en graviditets kjole men har dog bare købt den stor, men er nok allerede vokset ud af den om et par uger, men så kan den bruges igen når jeg har født 😀

   God påske!

   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Hej Amalie❤ følger dit liv så godt som jeg kan på de sociale medier. Men jeg har stadig ikke fundet ud af hvad dit nye pogram hedder. Så mit spørgsmål er hvad hedder det?
  P. S
  Respekt til dig❤🌹🌸💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Jasmin.

   Der er endnu ingen titel på mit kommende program, men så snart jeg ved det skal jeg nok offenliggøre det.
   God påske!!

   Kærlig hilsen Amalie Szigethy

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Geeta

  Stærkt !
  Ud med det negative – ind med det positive. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Lene.

   Ja præcis 😀 & tak :-))

   God påske!
   Kærlig hilsen Amalie Szigethy

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Utroligt at du er så stærk i det forløb her og det må da være skide hårdt at få så meget kritik omkring din graviditet.
  Jeg må ærligt indrømme at jeg har kæmpe respekt for dig og lige pt er du da en af de stærkeste kvinder jeg følger. Jeg tror hvis jeg havde stået i din situation var jeg gået helt ned med flaget, men det gør du ikke! Du kæmper hver dag en kamp mod dine haters, men wauw Amalie! Du for sej! Fortsæt, du bliver kun stærkere. Jeg elsker dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Mia.

   Tak for din besked, det er dejligt at få noget medvind i den her tid, da man hurtig kan føle sig meget alene, specielt med pressen i baglandet, men jeg er glad for alt ros jeg kan få så tusinde tak for din besked.

   Ønsker dig en dejlig påske!
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er sikker på du bliver en fantastisk mor. Jeg har altid elsket at følge med i dit liv. Du er en fantastisk kvinde, og ikke mindst stærk. Og er sikker på at du klare mor rollen til UG.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Anne.

   Tusinde tak skal du have. Ja jeg er også sikker på at det hele nok skal gå, jeg glæder mig til at blive verdens bedste mor for min lille datter, tak :-))

   Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Lander

  Jeg har altid beundret dig – håber du bliver ved at være som du er. Bliver fantastisk med en mini Amalie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Malene.
   Tak skal du have.

   Rigtig god påske!

   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Møller

  Super godt skrevet Amalie! Du er en sej mor – ingen tvivl om det.
  Men er Mikkel far til dit barn? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Anne.
   Dejligt med kompliment, betyder rigtig meget for mig!
   Ja det er han.

   God påske
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandr

  Helt igennem FANTASTISK skrevet..
  Du er en fantastisk pige og bliver en fantastisk mor. Du gør det så godt.
  Super godt indlæg, tak for det. 💞💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Alexandr.

   Mange tak for det, det betyder rigtig meget for mig!
   Ønsker dig en SUPER påske.

   Hilsner Amalie Szigethy

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARADISE HOTEL!