UGE: 21+2. DAG: 149. DAGE TIL TERMIN 13. 53 % AF GRAVIDITEN ER NÅET.

Hvad skal jeg i påsken?

Hej alle sammen!

Så er det påskeferie! Hvad har i af spændene planer?? ( skriv gerne i kommentar feltet ) jeg er jo totalt gravid og har ikke lavet de store planer. Jeg er jo i gang med at lave optagelser til det nye program som bliver vist på TV3 meget snart og jeg elsker det for at være helt ærlig. Jeg synes det er så fedt at lave tv, ikke kun at være ”på” men også at møde alle de mennesker inden for tv verden som man kender gennem årene, og på en måde tilknytte sig til hinanden når man laver et tv program, der er et vildt sammenhold når man skal lave tv sammen, og det en fed tid, og det er nyt hver eneste gang, selvom man har lavet det før! Den dag jeg ikke skal lave tv mere kunne jeg godt overveje selv at lave tv bag kamerene, jeg synes det er sjovt og enormt spændene at møde nye mennesker og høre om deres liv,  jeg tror sgu aldrig bliver aldrig træt af det.

Ah, noget jeg elsker ved at være gravid det er at man kan tillade sig dels flere ting, og det er også at være en strandet hval på sofaen og smide benene op, og det benytter jeg mig meget af når vi ikke filmer, haha! Jeg ser Viaplay.dk hvor de har alverdens film muligheder og serier- lige noget for mig! Vil klart anbefalde det hvis du selv er gravid, eller bare har tømmermænd eller skal have film aften <3

Viaplays offline funktion

Vidste du at selvom du er offline på dine enheder, kan du blot gå ind på Viaplays offline funktion så kan du stadig se dine film og serier? Hvis du skal ud at flyve, så kan du tage din mobil, ipad, you name it og gå ind på offline funktionen og se den film du vil se, du skal blot gå ind at gemme det du vil se, og vupti så du underholdt under hele din rejse, eller bil turene eller hvis du blot er et sted uden internet, så smart.

Blandt andet har viaplay.dk min serie ” Amalies Verden ” og mange andre!

IMG_2313

Ønsker alle en god påske. 

Amalie Szigethy <3

Sponsoreret indlæg.

6 kommentarer

 • Freia

  Hej Amalie.
  Hvorfor mangler sæson 2 på viaplay?
  Er netop blevet færdig med sæson 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Freia.
   Det er desværre ikke mig som sidder og adminstrere det, men prøv at send en mail til viaplay.dk og spørg 🙂
   Held og lykke!

   Hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steve

  har du brugt påsken på at finde et navn på dit barn? Og evt hvilket har du fundet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Steve.

   Jeg offenliggøre ikke navnet af min datter endnu, så du bliver nød til at være tålmodig 😀
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg ville bare lige spørge om dig og Amalie Lind stadig er veninder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Christine.
   Nej det er vi ikke 😀

   Kh Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE: 21+2. DAG: 149. DAGE TIL TERMIN 13. 53 % AF GRAVIDITEN ER NÅET.