Hvad skal jeg i påsken?

Kom med indenfor i mit liv.

collagesss

Nogengange tænker jeg faktisk om mig selv ”er jeg underlig?” og nogengange tænker jeg over min måde at håndtere ting på, hvordan folk ser mig udefra, og hvad folk egentlig tænker om mig når de ser mig, møder mig, og har en samtale med mig, og det gælder ikke kun her i Danmark, det gælder også når jeg er ude at rejse, fordi jeg er jo faktisk lidt anderledes, altså, jeg vil sige anderledes er godt, men nogengange kommer jeg i nogen situationer hvor jeg tænker ” var det min skyld? Sagde jeg noget forkert?” også har jeg det med at mene at det ikke er mig, men andre, fordi jeg synes jo jeg er ganske normal, også kommer jeg typisk til den konklusion at det er hvertfald ikke mig som er underlig, men jeg er jo faktisk ret underlig, og jeg har en sjov måde at se tingene på, generelt min holdning til livet,  men det gør også mig til den person jeg er, og det gør jeg kan drømme og leve i et trygt land hvor jeg tror at krig og had ikke findes, det er lidt sjovt, for jeg ved jo godt at det ikke er sådan verden hænger sammen, men jeg har valgt at ikke bekymre mig, fordi så bliver man hurtig træt og energi drænet, hvorfor ikke bare være glad, imødekommende og se positivt på livet? Jeg har taget et valg, og jeg tænker specielt meget over hvordan jeg skal opdrage min lille pige når hun kommer til verden, hvad jeg skal lære hende og hvilke miljø hun skal opvokse i. Jeg er eksempelvis blevet i tvivl om hun skal opvokse i Nordsjælland hvor jeg selv er opvokset. Nogengange tænker jeg at jeg pakker alle mine ting og starter et nyt liv ude på landet langt væk fra alt det onde og grimme som findes i verden, men hvor der blot er kærlighed, plads til alle, leg og grin og folk som elsker en, men igen ved jeg jo også godt at sådan hænger verden jo hellere ikke sammen.. Jeg kan mærke jeg er begyndt at tænke meget over fremtiden som jeg egentlig aldrig rigtig har spekuleret over før, men bare levet i nuet og taget ting som de kommer.

Mig og min lille pige.

IMG_2433

Hun er her allerede nu, inden i min mave og har ligget der siden der stod to streger på min graviditet test, hun har fulgt min rejse sammen med mig, og sikkert mærket mig både glad og ked af det, hun kender mig, hun har mærket mig grine og græde, været lykkelig og bekymret, været vågen med mig, og sovet med mig, alle de bekymringer som mor er allerede startet, jeg er et stort følsomt register ( som nu er meget normalt ) I know,  og alt kun pga af dig, min pige. Fordi jeg har valgt at sætte dig til verden, min højt elskede lille pige, kun fordi jeg elsker dig så højt og alt hvad der følger med både for dig, og din fremtid. <3 Det er hårdt allerede nu, og vil være hårdt gennem hele mit liv, men jeg ved at dig og mig vil klare det så fint. Allerede nu er der et bånd ingen vil kunne tage fra os min lille pige.  Elsker dig og jeg glæder mig til at møde dig, ligge at se dig i øjnene, røre dine små hænder og kysse og kramme dig, kan slet ikke forstå du ligger at vokser inden i min mave hverdag og bliver større og større, 4 måneder til og du er i mine arme og vores rejse sammen hånd i hånd begynder. Jeg vil være den bedste mor for dig. I love you forever. 

IMG_2501

Den bedste følelse er kun dig og mig, under dynen, stilhed og jeg mærker dig med mine hænder. You are so sweet.

Et lille følsomt indlæg her til aften om mig og min lille pige. Jeg håber i vil tage godt imod det.

Ønsker alle en dejlig påske ferie.

Kærlig hilsen Amalie Szigethy

5 kommentarer

 • Hej Amalie.Det jeg vil sige har som sådan ikke så meget med lige netop dette indlæg at gøre.. Og jeg synes også det er lidt ‘spøjst’ at jeg nu sidder og skriver en besked til dig.

  Men jeg har noget på hjertet, som jeg har brug for at du skal vide, nu hvor jeg har chancen for at du læser det.

  Jeg så dig jo første gang i Paradise. Dengang så jeg ikke rigtig programmet, kun når jeg var hos veninder osv. Det var da meget sjovt, men jeg må ærligt sige jeg ikke gad se det da du ikke var med mere 😀
  og ja – du ved det jo godt selv, du siger nogle sjove ting. og nogle betragter det som at du er dum, men det er du bestemt ikke. og det ved du også godt selv.
  Men jeg må være hudløs ærlig og sige, at jeg i det første lange stykke tid jeg har kendt til ‘Amalie’, har jeg også været en af dem som synes du var måske ikke den skarpeste kniv i skuffen.
  Men for noget tid siden så jeg ‘Divaer i junglen’, og da jeg var færdig med det, fik jeg lyst til at se et program mere, hvor netop du var med.
  Jeg så så hele sæson 6 af Paradise, og alle sæsoner af Amalies verden, og de 3 afsnit i Amalies baby. Så fandt jeg din blog, og nu har jeg så fundet ud af du også har været med i flere ting, hvor du viser dig fra helt andre sider.
  – I øvrigt, hylende morsomt 😀

  MIN POINTE er, jo mere jeg så af dig, jo mere begyndte jeg at ELSKE dig for dine kludrede sætninger og ord. Man kunne jo også se på optagelserne at eksempelvis Peter også elsker dig for det, og din mor selvfølgelig, veninder osv. det er jo faktisk ret sødt 🙂

  De fleste er jo en anden på tv, end i virkeligheden, og dem som kalder dig dum, er selv dumme oven i skallen. Du har en sjov måde at sige tingene på, og det er FANTASTISK !
  Du må aldrig ændre dig! Du har lagt ansigt til meget, men det har kun gjort dig stærkere.

  Jeg havde bare lige brug for at fortælle dig, at jeg faktisk elsker dig for dine ord, jeg synes du har sådan en dejlig personlighed, efter jeg har set alt hvad jeg kunne finde om dig hahaha 😀 føler mig lidt stalker agtigt.. Men følte at jeg ikke kunne dømme dig, før jeg havde set ALT om dig. det endte med jeg blev en “fan” 😀

  Og så vil jeg da også lige benytte lejligheden til at sige held og lykke med din lille prinsesse, jeg er sikker på hun bliver en mini Amalie, og at hun får uendeligt med kærlighed <3

  Kærligt lys din vej

  Maria <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina taarsted

  Hej Amalie . Det er ganske normalt at du nu begynder at tænke over livets realitet , netop fordi du lige om lidt skal tage ansvar for din datter 🍼 og ikke kun dig selv . Dit lyse sind og positivitet tror jeg du altid vil have i dig og det er da bestemt en god egenskab at have .( fortsæt endelig med det ) husker da jeg selv blev mor første gang at alting blev anderledes ( så som at jeg ikke turde at kører i rutche bane og blev bange for at flyve ) tror meget det hænger sammen med at pludselig havde jeg jo ikke kun ansvar for mig selv mere 🍼 ønsker dig det bedste med din datter og er helt sikker på at du blir en go mor for du tænker jo allerede i andre tanker . Stort knus fra Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Tina.

   Først, mange tak for din besked, det er rart at få tilbage melding på det man skriver når det er så fint og positivt-

   Ønsker dig en dejlig uge.
   Knus Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Sikke et dejligt indlæg!😊
  Jeg synes det er skønt den måde du er naiv og positiv på. Ville ønske jeg selv var sådan. Jeg kommer til at fokusere alt for meget på det onde og negative og tør knapt at rejse mere (som jeg ellers elsker) fordi jeg er bange for naturkatastrofer og terrorisme😳
  Hvordan bliver man mere som dig? Ha ha…
  Troede ellers at Nodsjælland var et skønt sted at vokse op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Lina.

   Tak skal du have! Ja selvfølgelige bliver jeg da også bekymret når man ser alt det terror osv, men det vigtigeste man kan gøre er at lave sin boble med kun kærlighed og gode ting, og så længe man kan gøre det, så er livet sgu dejligt. Ud med alle de negative mennesker omkring en, man kan alligevel ikke bruge dem til noget. Nordsjælland er et skønt sted, men det kan også være farligt, men det er ligesom alle andre byer og steder, men man er vel hønemor allerede 😉

   Ha en dejlig påske.
   Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal jeg i påsken?