Kom med indenfor i mit liv.

Min tid på Paradise Hotel?

Paradise Hotel 2010- Amalie

Min tid på Paradise Hotel var helt igennem en drøm, for at sige det ligeud. Så mange følelser og nye mennesker på 1 gang, et helt nyt liv som åbnede sig for mig, det er lidt svært at beskrive synes jeg faktisk, for min deltagelse i programmet var startskuddet på min karriere uden jeg vidste det. At deltage i showet var en rigtig god oplevelse synes jeg, bortset fra at jeg synes de andre som deltog i programmet, især pigerne, kunne være rigtig ondskabsfulde, og det kunne jeg ikke lide, og i Mexico havde jeg ikke min kære mor eller familie jeg kunne gå til, næ nej jeg stod faktisk meget alene, men allerede dengang voksede jeg stort med opgaven, og jeg lærte at takle folk som ikke behandlede mig pænt, jeg kom ud af min tryghedszone for at sige det mildt.  Noget i ikke vidste: Jeg var kun lige fyldt 18 år da jeg deltog i Paradise Hotel. ( den yngste deltager til dagens dato ).

195180731-18869826-51a7545591a2787fd76983f06257ed74

Fordele og ulemper ved at deltage i Paradise Hotel.

jeg har fået det spørsmål så eviiiiiiiigt mange gange, og jeg tror jeg svare forskelligt hvergang. Men hvis man spørger mig lige nu, idag, DET HER sekund jeg skriver dette, så var fordelene helt klart at jeg kunne bruge min deltagelse på at komme videre i showbizz og fuldføre min drøm, og det var jo at lave tv og komme ind i kendis verdenen. Ulemperne er at folk stadig husker mig fra Paradise Hotel ( jeg vil helst gerne videre ) fra det program, og det har været svært at ruske sig af sig, men jeg synes jeg har klaret det godt hvis man ser tilbage gennem årene. Jeg er vokset rigtig meget med opgaven som brandet ” Amalie”. Det jo ingen hemmelighed at selvom folk kender mig for at være MIG så er jeg helt anderledes end når man møder mig i virkeligheden end det man ser på tv. Det har været svært at komme af med rygtet som den ”dumme” Amalie på tv, men så igen, så er jeg slet ikke så dum, tværtimod. Hvis jeg havde været dum, realistisk set- havde jeg så været der hvor jeg er nu??

Min holdning til de unge som vælger at deltage i Paradise Hotel.

Ja altså, hvad kan jeg sige. Man skal gøre hvad man vil her i livet og følge sine drømme. ( det er meget vigtig og noget jeg selv er opvokset med) men folk skal også indse at selvom det gik godt for mig i min karriere fordi jeg deltog i Paradise Hotel så betyder det ikke at man kan gøre det samme som jeg. Jeg tror der er mange unge piger som sidder derude og tænker de kan gøre det, fordi jeg kunne. Jeg synes man skal tænke sig rigtig godt om, fordi ens liv bliver vendt op og ned, specielt hvis man får en stor ”personlighed” i TV så vil Danmark jo også følge med.  Mit råd er helt sikkert at gennem tænke om man virkelig vil have det ry på sig, for selvom det er den vildeste oplevelse nogensinde og man møder nye fantastiske mennesker så ved man aldrig hvordan man fremstår efter og din deltagelse i Paradise Hotel vil aldrig nogensinde blive glemt.

Viaplay.dk

Nogengange kan jeg godt gå ind på viaplay.dk og finde min sæson af Paradise Hotel og se nogle af afsnittene- jeg gør det i smug, fordi jeg synes det er pinligt at folk skal vide jeg godt kan lide at sidde og se på mig selv og afsnittene, men det kan jeg faktisk godt, jeg synes det er hyggeligt og sjovt og jeg griner meget af mig selv ( som også er vigtig ) men det får også en masse følelser frem i mig, for det var jo mit liv engang, og selvom jer ”normale” mennesker ikke kan sætte jer ind i det, så er det en ret mærkelig følelse. Ikke nok med at jeg deltog I paradise Hotel for at få en oplevelse på livet og egentlig bare troede jeg skulle feste og på TV, så blev jeg også forelsket for første gang i mit liv som var den vildeste rutchebane nogensinde og ikke nok med det, blev jeg meget hurtig kendt, så det var en kæmpe ‘TID” i mit liv som altid vil følge mig og  det vil jeg aldrig nogensinde vil glemme.

Aldrig glemmer.

collage

Der er sket så meget siden, og jeg er slet ikke dér mere i mit liv, jeg er vokset så meget og har haft travlt med min egen karriere, liv, veninder, forhold osv. 7 år efter venter jeg mit første barn som jeg har ønsket mig siden jeg var helt lille pige og jeg glæder mig så meget til at blive mor, jeg er dog ikke sammen med ( faren ) til min datter, og det var ikke helt drømme sitationen da jeg blev gravid fordi vi var blot venner ( faren til mit barn ). Jeg havde forestillet mig at den mand jeg skulle blive gravid med, var også dén mand jeg skulle blive gammel med og elske ubetinge, men det gik altså ikke helt sådan, derfor bliver det som alene mor og det er jeg også helt ganske tilfreds med, for jeg mener ikke man skal blive sammen hvis det aldrig har været det rigtige eller hvis man er ulykkelig så det bedre uden og alene.  Jeg kan nærmest godt kalde mig alene mor allerede, for jeg har gået igennem graviditeten uden ( faren ) til min datter, men igen er jeg kommet ud i en sitation hvor jeg kun er blevet stærkere. Alene mor bliver titlen for en periode-  FORHÅBENTLIG tror jeg på at min drømme mand sidder derude et sted, og at vi mødes en dag og laver en større familie, for jeg vil gerne have mange børn og skabe en kerne familie med den rigtige mand for mig 😉

Jeg har lært i livet at tingene ikke altid går som planlagt, men man må tage de redskaber man har og finde den bedste løsning derfra.

 

 

Kærlighed, Amalie  <3

Sponsoret indlæg.

16 kommentarer

 • Rikke

  Alle dage har jeg været typen der forsvar dig, for efter min meningen er du ikke dum, folk er bare utrolig hurtig til at dømme og pege finger, så snart der er mulighed for der nogen man kan hakke ned på, Jeg har altid sagt du lige er typen jeg ville være helt tosset med og være veninder med, der er da ikke noget sjovere end folk der siger det der lige hurtigt falder dem ind og måske ikke altid lige får det tænkt helt igennem, istedet for skide tørre typer med ekstra tørt og korrekt på, dem får man sku ikke meget smil på læben af.. men dig, Gud hvor tror jeg egentlig du har givet alle et lille smil på, selv alle dine hater og tænker bare hvordan kan man hate det! 😀 du skøn med skøn på..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej Amalie. Årh siden din sæson i Paradise Hotel, har mange haft et skævt syn til dig, bl. a. også mig selv må jeg erkende. Men efter dine seneste programmer såsom AmaliesBaby er det tydeligt for mig, at du er blevet voksen og moden. Jeg ser utrolig meget op til dig, og det er jeg sikker på mange andre piger også gør. Efter det du og Mikkel har været igennem, alle programmerne og de forvirrende artikler fra pressen har DU givet mig en følelse af, at uanset hvem man er, kan alle begå fejl. Og det vigtigste for mig, er at du har vist mig, at det slet ikke behøver at være “forkert” at være alene. Jeg har altid haft en frygt for at skulle blive mor i en sen alder, fordi den rigtige mand ikke ville dukke op i tide. Den frygt er helt væk nu. Jeg ville slet ikke have noget imod at skulle være alene mor, hvis det er det, som tiden bringer. Tusinde tak for kæmpe inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kære Amalie
  Jeg er blevet fanget lidt af PH sæson 6, som jo er din sæson. Jeg kan simpelthen ikke holde ud og se på, hvor ondskabsfulde pigerne er overfor dig! Jeg vil egentlig bare sige, at jeg synes du virker som en rigtig sød pige med hjertet på det rette sted. Ønsker dig alt det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Sofie.

   Tusinde tak for din tid og besked. Det er nu snart 8 år siden vi optog Paradise Hotel men jeg er glad for din omsorg omkring min person derinde, det var helt sikkert en oplevelse for livet og blev en del rigere på det hele.

   Tak og ønsker dig en god sommer.
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  SÅ dejligt for dig, at du skal være mor. Stort tillykke❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffan

  Først og fremmest, STOR tillykke med gravidtiteten. Det at blive forælder er den STØRSTE lykke i verdenen 🙂
  Dernæst vil jeg gerne sige at du fik narret det meste af DK med din…erhm…dumhed.

  Hav en fantastisk fremtid med dit barn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Stor respekt Amalie! Det er skønt at høre tingene direkte fra dig! Kan meget bedre forholde mig til din situation nu ❤️ Love you

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Cecilie.
   Mange tak, er glad for du har det på den måde!!
   Håber du har en dejlig dag 😉

   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  KÆMPE respekt til dig Amalie! Jeg kunne ikke være mere enig med dig. Og jeg synes du har klaret dig utroligt godt i forhold til hvordan nogen har behandlet dig og hvordan folk sviner dig til. Jeg har kunne lide dig helt fra starten, fordi du er bare dig selv, og det elsker jeg. Bliv ved med det! Du bliver en helt igennem fantastisk mor, og der skal nok komme en prins til dig en dag. Jeg ønsker dig alt held og lykke med babyen, men også i fremtiden. God aften til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Sofie.

   Tusinde tak for din besked!!! Det er jeg super glad for du synes og håber du forsat bliver ved med at følge mig, hihi.

   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  KÆMPE RESPEKT TIL DIG AMALIE!
  Uanset om folk siger du er dum eller ej, vil du stadig være kommet langt ved “kun” at være kendt, som den person fra TV. Positivt ment.
  Du virker altid så glad og smilende – og du står ved dine holdninger (!!)
  Glæder mig til din lille prinsesse kommer. Jeg er sikker på, du bliver en helt igennem fantastisk mor – alene eller ej 🙂
  Al held med dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Cecilie.

   Sikke en dejlig besked at få, tusinde tak for dine fine ord.
   Ønsker dig en dejlig uge.

   Knus Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Før kunne jeg ikke lige dig men nu har jeg fåret andre øjne og du skal nok blive en god mor ❤️✌🏻️ Og du er smuk som gravid ❤️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Camilla.
   Det jeg super glad for, og tak for dine søde ord.

   God uge til dig.
   Knus Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Masser respekt til dig, Amalie! Du er kommet så langt i dit liv. Du er en super smuk kvinde, og jeg ved du får den smukkeste lille prinsesse pige:-) held og lykke med alt fremover! <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Mette.

   Tusinde tak skal du have og tak for din besked!
   Knus Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med indenfor i mit liv.