Du ER en god mor!! Lad ikke andre fortælle dig andet.

Så er Paradise Hotel for alvor blevet skudt igang!

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke har haft tid til at se alle afsnittene, da jeg har haft MEGA travlt! Jeg er igang med optagelser til mit nye program, som snart har premierer på TV3:-) Jeg glæder mig så meget til at det bliver vist, og til at jeg kan fortælle jer meget mere om det. Grundet de lange dage med optagelser, har jeg som sagt ikke fået fulgt helt så meget med i Paradise Hotel som jeg ellers gerne ville. Det skyldes mest, at jeg er så træt at jeg bare vælter om i sengen så snart jeg kommer hjem. Haha:-) Men heldigvis kan man allerede se dagens afsnit fra kl 15 af (undtagen torsdag) – det er altså ret smart, hvis du ligesom mig, ikke kan holde dig vågen helt til kl 23 😀 haha.

Men lige så snart jeg bare har lidt tid for mig selv, så sætter jeg mig foran min computer og ser et afsnit (eller tre) på Viaplay:-) Det har jeg nemlig tid til da et afsnit på Viaplay ikke tager meget mere end 40 minutter fordi de irriterende reklamer ikke er med. En anden fordel er, at jeg kan se det lige når jeg har lyst!

Hvis jeg kunne, havde jeg nok set alle afsnittene – men søvnen bliver altså lige blevet prioriteret lidt højere for tiden 🙂 Jeg synes faktisk det er en skide god sæson i år, og jeg har også allerede skrevet to indlæg om dette års Paradise Hotel.

Jeg ved endnu ikke helt hvem jeg helt holder med – jeg skifter mening hver gang jeg ser et afsnit! Hehe 😉 Lige da Paradise Hotel startede på den nye sæson i år, skrev jeg et indlæg om deltagerne og mine holdninger til dem. Det kan du genlæse HER! Og det viste sig at jeg fik ret i et par ting.. Jeg tænkte nok at Caroline ikke ville holde så længe da hun ikke ligefrem var taktisk, jeg synes faktisk det er super ærgelig, da hun var den mest underholdende. (Det er altid lidt sjovt når man kan grine af andre) 😀 Jeg er nok også stadig mest fan af Olivia. Jeg synes hun har en fed personlighed og så virker hun som en stærk spiller – som jeg tror kan gå langt!

Paradise Hotel 2016 012 001 002

I forhold til drenegne så synes jeg det virker til, de har det så grineren, og jeg må ærlig indrømme at det da også er dem der kommer med det meste af underholdningen (elsker når Patrick overtager det hele med hans åndsvage lege) 😀

Jeg var dog lidt mundlam da Kian blev valgt til Mr. Paradise. Jeg havde ikke set afsnittet da jeg læste det og jeg forstod ingen ting, for jeg synes altså ikke han er så lækker. Eller er han? For da jeg så fik tid til at se afsnittet, hvor drengene skulle dyste om titlen, så kunne jeg altså godt forstå pigernes valg! Det var klart ham der gjorde det bedst. Og shit nogle af de andre drenge failede – GO’ TV! 😀 Hvis ikke du allerede har set afsnittet, så gør lige dig selv den tjeneste, at gå ind på Viaplay og se det! Den første måned er gratis og det eneste du skal gøre, er at oprette dig som bruger, hvilket du kan gøre lige HER.

kian_paradise

Skal du ikke ud og fejre lille fredag eller ingen planer for weekenden har, så smut ind på Viaplay og bliv underholdt med en masse god reality!:-)

Ønsker alle en dejlig lille fredag! <3

Kærlig hilsen Amalie Szigethy

Sponsoreret indlæg. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ER en god mor!! Lad ikke andre fortælle dig andet.