TO ALL THE PREGNANT WOMAN AROUND THE WORLD- GET MY LOOK RIGHT HERE

Min ynglings serie!

collage

Hej alle sammen.

Jeg er ked af jeg ikke får blogget hver eneste dag så i kan følge lidt med i hvad der sker, men det er behersket hvad jeg kan skrive om når det hele snart kommer på TV men jeg håber stadig i følger med her og på min instagram, der oploader jeg hvertfald billeder og videoer dagligt, men jeg burde også gøre det her, I KNOW.

Jeg går ret meget i min egen bobbel for tiden og har ikke rigtig lyst til at skrive og dele så meget som jeg har haft lyst til før, det er ret mærkeligt egentlig, men den glæde jeg har med min lille pige som er i maven, den har jeg kun lyst til at dele med mig selv og hende ( det er lidt mærkeligt ) men jeg er allerede så forelsket i hende. Jeg mærker hende og har set hende, og hun er det smukkeste i hele verden. Glæder mig så meget til det bliver Juli når hun kommer ud til mig. Det bliver så ubeskriveligt og jeg kan slet ikke vente.

Lige for tiden har jeg en ynglings serie jeg går vildt meget op i,  faktisk har jeg 3. ( sådan er det når man er gravid og bruger meget af sin fritid på sofaen ) haha! Jeg elsker Empire, mega fed serie med en masse drama og musik.  Jeg er faktisk ret dårlig til at starte på nye serier, jeg falder altid af på den. ( har svært ved at koncentrere mig længere tid af gangen ) hvis det ikke interessere mig 😀 Men til gengæld er jeg er blevet bidt af er serien ‘‘ pretty little liars ” den handler om 5 bedste veninder som laver alt sammen hvorefter den ene forsvinder og faktisk bliver fundet begravet, død. – mordet kan ingen opklare og bliver derfor et mysterium. Jeg elsker pretty little liars og skuespillerne der er med i serien er super dygtige skuespiller og meget velklædte. ( jeg ser op til dem, og følger den ene på instagram ) hihi.  Der er også nogle ret flotte mænd med i serien ( we like )! Pretty little liars er klart min ynglings serie på viaplay.dk og hvis du selv vil gå igang med serien kan du finde den lige HER. Jeg håber snart at sæson 5 kommer, for jeg kan ikke vente mere!

MINE TOP 3 SERIER PÅ VIAPLAY.DK:

Pretty little liars( ungdoms serie med drama og mord )

Empire. ( musik, drama, hævn )

Greys Anatomy.  ( kærlighed, sorg og glæde ).

Jeg kan godt lide at se film og serier der omhandler kærlighed, drama, glæde osv. Man kan godt sige jeg er lidt en dramatisk pige, men jeg elsker til gengæld også gyserfilm! Det er altså det bedste når der er tøse hygge en fredag aften med chokolade og chips.

God fornøjelse med det hele 😉

Kærlig hilsen Amalie

Sponsoret indlæg.

6 kommentarer

 • Mine favoritter er:
  2900 Happiness – Bones – The Mentalist og sidst, men ikke mindst Borgen

  Tidligere var jeg også rigtig stor fan af BH90210 (den originale)… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg købte sæson 5 af pretty little liars (fordi jeg ikke kunne vente) i Elgiganten til kun 250! 😍 Og alle andre steder kostede den 399 kr, så køb altid serier i Elgiganten 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Stephanie.
   Nå okay, det vidste jeg ikke, tak fordi du skrev det til mig 😉

   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Amalie hvorfor køber du bare ikk sæson 5? Den har man kunne købe længe, og der er jo ikk længe til man også kan købe sæson 6 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO ALL THE PREGNANT WOMAN AROUND THE WORLD- GET MY LOOK RIGHT HERE