Vidste du at...

Mit eventyr som gravid.

IMG_3676

Okay, når man er førstegangs gravid så ved man ærlig talt ikke hvad man går ind til, jo altså, jeg vil da ikke lade som om at folk ikke har fortalt det til mig, og man høre altid på hvor meget man tager på i vægt, gravings, hormoner osv. Men jeg synes godt nok at det har været et eventyr, en oplevelse, en rejse og jeg er slet ikke færdig endnu, for jeg har cirka 3 måneder tilbage af graviditeten, men det er alligevel gået rigtig hurtig og jeg har haft lille pigen inden i maven i mere end et halvt år, well done. Jeg synes kvinder skal have ros for det de går igennem med deres krop og forandring når de  bære et barn, det er mega smukt, men let’s be real. Det er sgu hårdt, og den dag man finder ud af man skal have barn forandres hele ens verden. MEN hvis jeg skal snakke ud af egne erfaringer så var jeg også klar til det, og jeg vidste 100 % at det var det jeg ville med mit liv, nemlig at blive mor. Jeg vil ikke være en af dem som sidder inde på Cafe Victor hver weekend midt 30’erne og vente på et mirakel.  Man kan ikke få alt her i livet, men en ting ved jeg, og det er at jeg ved hvad jeg vil ha’ og den selvbevidsthed har jeg haft siden jeg var meget lille, så kan det godt være det ikke bliver kerne familien til at starte med og ”gift og børn”, men til gengæld kommer der den sødeste lille pige til verden som jeg har ønsket mig mere end noget andet i hele verden, og mere fantastisk bliver det ikke. Jeg håber selvfølgelige på jeg møder prinsen på den hvide hest i fremtiden og ( vil da også gerne giftes igen ) og have flere børn, jeg ønsker alt det bedste for min datter, også at hun skal have en stabil faderfigur i hendes liv og en masse dejlige søskende, men det skal  nok komme, det er jeg slet ikke i tvivl om. Først og fremmest skal hun nydes og værnes om og jeg skal lære hende at kende og hun skal lære mig at kende så jeg kan blive den bedste mor for min lille pige, og den tid glæder jeg mig til. Det bliver en fantastisk tid vi går i møde. <3 <3  

Jeg glæder mig rigtig meget 🙂

IMG_3669

25+0 ( 26 gravidtets uge )

IMG_3666

Jeg havde gået og kigget efter et dejligt behageligt sæt jeg kunne have på derhjemme og som ikke føles stramt om min krop, også faldt jeg over dette fine sæt! Jeg elsker at have det på, har faktisk haft det på 2 dage i træk nu, haha! Hvis du selv er interreseret i at få fingrene i det kan du finde det på  www.mamafashion.dk og du kan købe hele sættet LIGE HER & HER . Hvis du selv er gravid og gerne vil have noget smart vente tøj så er deres hjemmeside helt sikkert et kig værd! Se også gerne med på deres instagram profil som du kan finde lige HER.  <3

Ønsker alle en god lørdag!

Amalie <3

Qoute for the day:

Psychologists say, once you learn how to be happy you won’t tolerate being around people who make you feel anything less.

3 kommentarer

 • Trine

  Tak, for linket til mamafashion… Fantastisk vejledning. Er selv 15+0, og har ledt efter andet end h&m.. Med (allerede) fin topmave, vil jeg handle lidt på siden 👏🏼😘
  Tak… Held og lykke med det hele.. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej amalie hjertelig tillykke med at du snart får en datter. Jeg er totalt din største fan. Lillepigen er det sødeste navn jeg har hørt, det skal min datter også hede når hun bliver født

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Hvordan fik overtalt din jordmoder til, at du skal have kejsersnit?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidste du at...