Lækkert børnetøj <3

Vidste du at…

Hej venner!

Hold nu op hvor jeg hader når der er helligedage for så står alt fuldstændig stille, men kan dog godt forstå man ser frem til hellidage når man har fuldtidsarbejde og man endelig har en fri dag, men jeg kan til gengæld godt lide der sker noget HELE tiden, så igår var en totalt dræber der skete nemlig ikke en pind. Idag er det lørdag, og der sker nærmest hellere ikke rigtig noget. På mandag går min uge i gang og jeg skal noget hver dag, det bliver rart. Vi er nemlig ved at optage afsnit 3 færdig i ” Amalies baby ” som forresten har premiere d. 5 maj på TV3.

8841-viaplay_pict_right

På trods af jeg godt kan lide når der sker noget, ville jeg lyve, hvis jeg ikke også nyder at slå benene op foran tv’et eller computeren. Jeg bruger egentlig mest Viaplay når jeg skal underholdes, da jeg synes de har det bedste udvalg – og en masse reality;) Udover det store udvalg, har de den smarte funktion at man kan se to samtidig! Det er altså skide smart hvis man ikke lige har lyst til at se det samme eller ikke er i samme rum:)

Så nu er det slut med at slås over fjernbetjeningen, sidde og diskuterer i en halv time om hvad man skal se eller blive smidt af ens profil fordi en anden logger ind på ens konto! Dvs. din kæreste, søskende, eller andre familie medlemmer kan sidde nedeunder i stuen og se viaplay på din konto, mens du sangtens kan være et andet sted og være online ligesom dem? Det er ret smart. Jeg hader de funktioner hvor man automatisk bliver ”lukket” af en bruger fordi en anden skal være online, men sådan er det ikke med viaplay.dk– like it.

Husk at viaplay.dk tilbyder billige pakker med film og serier, sports pakke og en pakke med ALT- så ligemeget hvad du er til, så kan du få en ”pakke” som tilpasser  lige dine behov.

Amalie <3

Sponsoreret indlæg.

2 kommentarer

 • Amalie

  Du skulle have set på en barnevogn med drejehjul.. Det er en klar fordel på en barnevogn ☺️ Vi kan ikke undvære det herhjemme. Held og lykke med dit tv program ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Amalie 😄
  Stort tillykke med din mave, hvor er det spændende 🌸
  Jeg er også gravid, har termin 19 juni. 💙
  Jeg så på instagram at du ville skrive om pusletasker. Der glæder jeg mig at læse om da jeg selv mangler at købe en og slet ikke ved hvad for en jeg skal købe ☺️
  Held og lykke med det hele 🎀💕
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert børnetøj <3