Mit eventyr som gravid.

When a toxic person..

When a toxic person can no longer control you, they will try to control how others see you. The misinformation will feel unfair, but stay above it. Trusting that other people will eventually see the truth, just like you did. 

qoute for the day.

Amalie <3

2 kommentarer

 • Stor tommel-op herfra. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så i går det afsnit om intelligens hvor du var med, og vil gerne lige give en (y) for både din ærlighed, men også at både du (og din mor) antog nogle meget positive betragtninger om kreativitet m.v.

  Jeg skal være den første til at indrømme – og undskyld 🙂 – at jeg ikke nærede den store tiltro til dine evner efter Luksusfælden på TV3. Det var, for at sige det pænt, noget rigtig skidt for dit brand med dén udsendelse. Man kan bagefter håbe, at du fik en god betaling fra Viasat for deltagelsen, for det var ikke spor kønt, og nærede nok en del af den negative omtale du har oplevet.

  Til gengæld er det super at se hvordan du har taget udfordringen med din kommende datter, og det vil jeg meget gerne give udtryk for stor beundring for.

  Vi har alle vores udfordringer her i livet, men der banker et godt hjerte hos dig, og jeg håber alt det bedste for dig, og din datter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit eventyr som gravid.