When a toxic person..

Skal du, eller kender du nogen som skal konfirmeres lige om lidt? DELTAG I MIN KONKURRENCE LIGE HER.

collage

Hej alle sammen!

Her den anden dag der så jeg et indslag i Go Morgen Danmark der primært handlede om konfirmationer og hvor dyre de er blevet for nogle familier, at de ikke har råd til at holde en fest. Det fik mig til at tænke, fordi en konfirmation er det vigtigeste ( hvertfald for nogen ) dag/aften i en ung teenagers liv. Tænk hvis man ikke kunne få en fest og alle ens andre kammerater fik en? Derfor vil jeg gerne træde til som et offenligt ansigt og hjælpe. I programmet fortalte de også, at en konfirmation nu til dags koster i gennemsnit omkring 30.000 kroner. Det er mange penge for en familie, hvis de ikke har så meget 🙁

Det rørte mig meget at se det indslag da jeg synes alle skal have den oplevelse! Jeg havde selv den mest fantastiske dag og jeg glemmer den aldrig, det ønsker jeg også for andre. Derfor tænkte jeg,  KAN JEG mon hjælpe bare lidt derude?

Måske kan jeg.

Sammen med det australske vin firma Hardys Wines holder jeg en konkurrence hvor man kan vinde vin til sin​​ konfirmation!​ Yuuup. Al den vin du kan bruge. Du kan vinde både rød og hvidvin til din fest. Vinen du kan vinde er enten William Hardys eller Nottage Hill, det bestemmer du helt selv.  For at deltage skal du skrive i kommentarfeltet nede under mit indlæg  hvornår I holder konfirmation,​ og hvorfor I skal vinde. Det er kun personer over 18​ år,​ der kan deltage, så hvis du ikke er 18 skal du få dine forælder til at deltage.

Hvis du vil kigge lidt nærmere på vinene kan du besøge Hardys Facebook side, hvor de ofte udlodder lækre vine ​her: https://www.facebook.com/hardyswinesdanmark/

​Hardys har også en app du kan downloade på din iphone​ hvor du kan se hvilken vin, der passer til den mad du skal servere ( evt til din konfimartion). Du kan downloade den her:​ http://apple.co/1Sds0bn.

Jeg ønsker alle de kommende konfirmander en fantastisk dag og hvis jeg kan være med til at gøre en forskel med disse vine vil det glæde mit hjerte. Tusinde tak fordi i læste med og tillykke til dem som er konfirmeret og dem som skal i hele maj 😉

Mange hilsner, Amalie Szigethy <3

for ya

4 kommentarer

 • Julie Kruse

  Hej Amalie,

  Jeg deltog i konkurrencen den anden dag, men min kommentar er ikke kommet på din blog? Jeg prøver derfor igen.

  Jeg vil rigtig gerne vinde vin til min nevøs konfirmation den 7. maj.

  Krydser fingre ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Kruse

  Min nevø skal konfirmeres den 7. maj og jeg ville da elske at kunne “give” vinen til hans store dag. Jeg krydser fingre ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter, Natacha, skal først konfirmeres næste år, men super konkurrence, og Hardys Village og Nottage Hill er begge super vine, så god fornøjelse til den som vinder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicky Lindkvist

  Min dejlige Ida skal konfirmeres den 7/5. Det ville være fantastisk at kunne forkæle vores gæster med noget lækker vin. Vi er en sammenbragt familie, som har haft det hårdt de sidste par år, idet vi har købt et hus, der desværre viste sig at være et sminket lig. Vi kunne derfor ikke bo i huset i 1 1/2 år.:-( Vi har boet i campingvogn og hos familie, men kunne sidste år endelig flytte ind i vores hus. Det resulterede desværre i, at alle vores penge og opsparing gik til at få huset indflytningsklar med hjælp fra vores dejlige familie og venner. Desværre har det også betydet, at vi ikke har kunne spare så meget op til Ida’s konfirmation. Så lidt hjælp til lækker vin, ville være en stor gave. Kh. Vicky (Ida’s mor)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When a toxic person..