Skal du, eller kender du nogen som skal konfirmeres lige om lidt? DELTAG I MIN KONKURRENCE LIGE HER.

AMALIES BABY

amalies baby

Hej alle sammen.

Så det lige om lidt at Amalies Baby har premiere på TV3. Sikke et langt forløb det har været fra start til  hvor jeg er nået nu. Det jo ingen hemmelighed at i vil se en en bid af min hver dag fra start til slut men at i skal huske på at programmet er optaget tilbage i December så hvad i ser på TV betyder ikke forholdvis at det er sådan det er nu. Så husk at tag hensyn til hvad der sker i programmet og virkeligheden. Der sker mange spændene ting i programmet og det bliver hvertfald ikke kedeligt. Det er et sandt portræt af mig selv og jeg vil lave blog indlæg her på bloggen efter hver udsendelse hvor jeg vil skrive mine egne meninger og holdninger til hvert afsnit så i kan følge med i mine tanker og føleser. I  kan spørge om spørsmål og hvad i ellers måtte tænker omkring programmet nede under i kommentar feltet. jeg fortæller åbent og ærligt om min sitation som kommende mor og hvordan mit liv er nu, og jeg håber selvfølgelige i vil tage godt imod det, jeg glæder mig meget til at åbne op for hele Danmark igen 🙂

AMALIES BABY 3

Amalies baby har premerie på torsdag d. 5 maj kl. 20:00 på TV3. Hvis nogen af jer sidder i udlandet og ikke kan se programmet, eller blot glemmer det eller af en eller anden årsag så kommer Amalies baby ind på viaplay.dk hvor man kan genudse afsnittetende hver torsdag, SÅ HUSK;  ingen undskyldninger for ikke at se programmet 😉

AMALIES BABY 2

Husk du også kan se alle dine ynglings serier inde på viaplay.dk! De har et kæmpe udvalg alt fra krimi, dokumentar, action til mine favoritter reality og komedier. Mange af TV3’s populære reality serier, kan alle ses på Viaplay – også min tidligere serie Amalies Verden🙂 Som sagt er jeg selv virkelig dårlig til at sidde foran tv’et på et bestemt tispunkt, da jeg har så travlt – og jeg er sikker på det samme gælder for nogle af jer! Så husk du stadig kan nå at se b.la. Paradise Hotel, Til middag hos, Familien fra bryggen, plastikmareridt og luksusfælden og mange flere på Viaplay når du har tid:-)  Og selvfølgelig også Amalie’s baby  meget snart!

Kys Amalie <3

Sponsoreret indlæg

18 kommentarer

 • Mai

  Hej Amalie,
  I sæson 2, episode 5, der viser du tre kjoler, i hvid, sort og rød.
  Jeg er helt vild med den sorte, og vil høre hvor den er fra :)?

  PS det er fedt at følge dig på tv:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Laursen

  Hej Amalie – Er der nogle chance for at du ved hvor den lange hvide skjorte din mor har på til din babyshower er fra? Er helt forelsket i den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Amalie og hvor mange afsnit kommer der Amalies baby? Kh Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Mia.

   Det er stadigvæk lidt uvist, men jeg skal nok slå på tråden når jeg ved det 😉
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Amalie og hvor mange afsnit kommer der Amalies baby?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Amalie 😊 -sidder og ser dit nye program på TV3, og ville bare lige fortælle at du IKKE skal bruge den der hjertepude! Det er på ingen måde sikkert for barnet, det er ikke for at belærer dig, det er kun et råd fra en mor til en anden ☺️ Kærlig hilsen Emilie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Emilie.

   Nå det jeg da ked af at høre, troede den var god for barnets udvikling på baghovedet :/

   Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så spændt på dine kommentarer til afsnittene på TV3. Jeg formoder, at du venter til efter 2. afsnit på torsdag, siden du ikke har skrevet i maj endnu.
  God vind herfra. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Hej Amalie. Du er vel nok flot gravid. Jeg er selv gravid i uge 26 og synes ikke det er nemt at fine noget tøj der sidder pænt længere. Må jeg spørge hvor du har købt den fine blå/hvide kjole henne, som du har på i instagramvideoen? den er så flot på dig. Og du have også en super smuk sort blondekjole på da i skulle til konfirmation, som jeg blev helt forelsket i. <3 Kh Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth

  har lige set et første afsnit og da du blev scannet snakkede du om at du håbede at det ikke blev et forkert baby hvis du mener et handicappet baby, vil jeg bare sige der er ikke noget forkert i at være handicappet når det er mennesker er ingen rigtige eller forkerte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Lisbeth.
   Det har du bestemt ret i, vi er alle mennesker og lige skønne, men der bliver netop lavet denne scanning i uge 12 fordi alle kvinder har et valg.

   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Amalie
  Jeg så lige programmet. Den makeup du har på i syncsene, hvor er de øjenskygger fra? 😀
  Mvh Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Hej Amalie. Godt afsnit.. Har også kommenteret på din instagram men er meget nysgerrig hvor dine blå støvler er fra, det outfit du har på i starten? super fede så håber du lige kan hjælpe mig så jeg evt kan skaffe mig nogen selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Rebecca.
   De er købt for 3 år siden nede på Havnen i Rungsted i butikken pistage. Måske du skal ringe derned og høre om støvlerne, jeg ved dog ikke om de stadig har dem!
   Held og lykke med at finde dem!
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En god start. Skriver da lige i første reklamepause. Al begyndelse er svær, men hold da op, hvor kan man se glæden hos Mikkel under pausen hos terapeuten da I begge tier. Hold fast ved det. <3 overvinder alt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver da super interessant at følge, og kun godt du supplerer med kommentarer. Husk at slappe godt af de dage du ikke lige har tiden og/eller energien. Jeg er helt sikker på, vi godt kan vente en dag, når bare vi ved, du passer godt på den lille. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ikke for at være led,.men titlen er virkelig ondsvag. Fandt dupå den eller gjorde TV3? Synes “Amalie’s graviditet” eller “Amalie’s nye verden” lyder meeeget bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  Hej malle – først så glæder jeg mig til at følge det program på TV3 for det andet så bærer du det så flot 💖 tror på den lille prinsesse bliver godt modtaget når hun kommer ud – skal du have din mor med til fødslen ? plus faren til barnet ?
  ønsker dig al mulig held og lykke hilsen sus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du, eller kender du nogen som skal konfirmeres lige om lidt? DELTAG I MIN KONKURRENCE LIGE HER.