SANDHEDEN OM MIKKEL OG JEG!

FILM PÅ EN SØNDAG

Hej alle sammen.

Jeg håber at weekenden har været god ved jer! Vejret har været fantastisk, dog ikke fra idag og de næste kommende dage- øv! Selvom jeg er gravid og der ikke er lang tid til jeg skal føde så synes jeg stadig solen er fantastisk og jeg elsker at være udenfor. Måske ser jeg anderledes på det om 1 måned når min krop for alvor får vand i kroppen. Nå, anyways.

Viaplay-logo

Denne her dag som idag der laver jeg ikke specielt meget, for jeg fryser ligeså snart jeg går ud og har egentlig bare lyst til at ligge enten i min seng eller sofaen med slik og se film. Jeg går altid ind på www.viaplay.dk og ser hvad de har af udvalg og efter jeg roder rundt i 100 år finder jeg altid en god film! HVIS du bor hjemme, eller med en roomamte eller har nogen søskende, eller bare en kæreste som også vil være på viaplay.dk så kan man heldigvis nu være flere bruger på en profil. Altså, man kan se flere film eller serier på samme tid. Hvis du eksempelvis er ude at flyve og der ikke er internet på flyveren kan du også vælge en film på www.viaplay.dk også efterfølgende trykke play også se den film du har valgt. Bare et lille fif til dig/jer som skal ud at rejse i sommeren eller blot hygge derhjemme i familie livet.

God fornøjelse på jeres søndag og ønsker alle en dejlig pinse <3

Kærlig hilsen Amalie

Sponsoreret indlæg.

1 kommentar

  • Stine

    Prøv at se filmen the right kind of wrong… Den så jeg idag den er faktisk god. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SANDHEDEN OM MIKKEL OG JEG!